17 / 05 / 2024

Düzce Belediyesinin gayrimenkulleri

Düzce Belediyesinin gayrimenkulleri

Düzce Belediyesi tarafından merkez ve kalıcı konutlardaki atıl iş merkezlerindeki işyerlerine yönelik çalışma yapılıyor. Düzce belediyesi mülkiyetinde 102 adet işyeri bulunuyor.

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Düzce'de YHT için çalıştay yapılacak!

Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden olan yüksek hızlı tren projesi için çalıştay gerçekleştirilecek. Çalıştay 10 Nisan'da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet salonunda yapılacak.

Düzce'ye film platosu kuruluyor!

Düzce belediyesinin film ve dizi çekim platosu projesi için Avrupa Birliği (AB) destek programları düzeyinde çalışma yapılıyor. Bunun için Düzce belediyesi AB proje birimi tarafından çalışmalar başlatıldı.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Düzce Lisesi Park Projesi hızlandırıldı!

Düzce Belediyesinin ‘Düzce Lisesi Park’ projesi için çalışan ekiplerin sayısı artırıldı. Yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi’nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesi için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Belediyesi 2016 bütçesi meclise geliyor!

Düzce Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ve performans programı Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantılarına getiriliyor. Bütçe ve Performans programı Meclisin Kasım ayı toplantılarında karara bağlanacak.

Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin düzenleyeceği çalıştayın tanıtım toplantısı yapıldı. Vali Ali İhsan Su, "Düzce, her türlü değeri içinde barındıran bir ildir" dedi.

Düzce'nin kaderi Jale Hanım'la çizilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı bugün yapılıyor. Çalıştayda; Düzce’nin dünü, bugünü ve yarını konuşularak bir karara varılacak.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Düzce Belediyesinin gayrimenkulleri Haberi

Düzce Belediyesinin gayrimenkulleri

Düzce belediyesi merkez ve kalıcı konutlarda atıl halde bulunan iş merkezlerindeki iş yerlerinin aktif hale getirilmesi için proje geliştiriyor. Bunun için öncelikli olarak iş merkezlerinde bulunan işyerleri için trampa çalışması yapılıyor. Trampa işleminin iş merkezlerindeki iş yerlerinin daha verimli kullanılması için bir araya toplanmasının gerektiği belirtildi. Bu konuda yapılan açıklamada iş merkezlerinde bulunan iş yerlerinin mülkiyetlerinin farklılığına dikkat çekildi ve “Bazı işyerleri belediyeye ait, bazı işyerleri özel idare mülkiyetinde. Bunların bir araya toplanması için özel idare ve işyeri sahipleri ile görüşülerek trampa işlemi gerçekleştiriliyor. Buradaki amaç, belediyeye ait işyerlerinin belirli bir katta toplanmasıdır. Böylelikle daha verimli kullanılması sağlanacaktır” denildi.

Düzce belediyesine ait 102 adet işyerinin tapusu özel idareden alındı. Düzce belediyesinin merkezde Fevzi Çakmak mahallesindeki iş merkezlerinde toplam 47, kalıcı...