16 / 05 / 2024

Düzce Belediyesinin kiraladığı taşınmazlar

Düzce Belediyesinin kiraladığı taşınmazlar

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 1 milyona kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi'ndeki deposunu 1 milyon TL'ye kiraladı...

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu TMO'ya 130 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi'nde yer alan 2 bin 800 metrekare depolama alanı TMO'ya 3 aylığına 130 bin TL'ye kiraya verildi

Düzce'de YHT için çalıştay yapılacak!

Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden olan yüksek hızlı tren projesi için çalıştay gerçekleştirilecek. Çalıştay 10 Nisan'da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet salonunda yapılacak.

Düzce Belediyesi'nin kiraladığı taşınmazlar TBMM'de!

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Ata GYO, Düzce'deki gayrimenkulünü aylık 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata GYO Düzce Cemikebir Mahallesi'nde bulunan gayrimenkul 10 yıl süreliğine aylık 20 bin TL+KDV bedelle Özkan Çakır'a kiralandı.

Düzce'ye film platosu kuruluyor!

Düzce belediyesinin film ve dizi çekim platosu projesi için Avrupa Birliği (AB) destek programları düzeyinde çalışma yapılıyor. Bunun için Düzce belediyesi AB proje birimi tarafından çalışmalar başlatıldı.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Düzce Lisesi Park Projesi hızlandırıldı!

Düzce Belediyesinin ‘Düzce Lisesi Park’ projesi için çalışan ekiplerin sayısı artırıldı. Yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi’nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesi için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Belediyesi 2016 bütçesi meclise geliyor!

Düzce Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ve performans programı Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantılarına getiriliyor. Bütçe ve Performans programı Meclisin Kasım ayı toplantılarında karara bağlanacak.

Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin düzenleyeceği çalıştayın tanıtım toplantısı yapıldı. Vali Ali İhsan Su, "Düzce, her türlü değeri içinde barındıran bir ildir" dedi.

Düzce'nin kaderi Jale Hanım'la çizilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı bugün yapılıyor. Çalıştayda; Düzce’nin dünü, bugünü ve yarını konuşularak bir karara varılacak.

Düzce Belediyesinin kiraladığı taşınmazlar Haberi

Düzce Belediyesinin kiraladığı taşınmazlar

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.


Tanal'ın soruları

1) Düzce Belediyesince kiralanan kaç gayrimenkul bulunmaktadır? Bu gayrimenkullerin kaçı bina kaçı işyeri kaçı boş arsa niteliğindedir?


2) Kiralanan bu taşınmazların mülkiyetleri kim/kimlere aittir? Kira kontratlarının başlangıç ve bitiş tarihleri, aylık/yıllık kira sözleşme bedelleri, kira kontratlarının geçerlilik süresi nedir?


3) Düzce Belediyesinin mülkiyetinde bulunan ya da belediyece kiralanan bu yerler arasında alışveriş merkezi olarak kullanılan bir taşınmaz bulunmakta mıdır?


4) Düzce ilinde bulunan “Yunus Alışveriş Merkezi” isimli alışveriş merkezinin mülkiyeti kime/kimlere aittir? Bu yer kiralık mıdır? Kiralık ise taşınmaza ait kira sözleşmesinin başlangıç ve bitiş tarihleri nelerdir? Aylık/yıllık kira bedelleri nelerdir? Bu...