04 / 05 / 2024

düzce çilimli

düzce çilimli

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.

TOKİ Düzce Çilimli'de 91 bin 590 TL'ye 3 oda 1 salon daire!

TOKİ Düzce - Çilimli toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuldu

Düzce'de yeni millet bahçesi için çalışmalar başladı!

Düzce Çilimli Belediyesi, ilçede inşa edilecek millet bahçesi projesi için çalışmalara başladı. 

Düzce Çilimli'de icradan satılık 20 gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Çilimli ilçesinde yer alan 20 adet gayrimenkulü satıyor... 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

TOKİ Düzce Çilimli projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Çilimli projesi için başvurular yarın başlıyor.

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Belediye Başkanı Muhsin Yavuz katıldı.

TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları!

108 konutluk TOKİ Düzce Çilimli projesindeki 1 konut açık satış ile satılacak. Peki, TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

Düzce Çilimli'de akıllı stok alanları inşa ediliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, D-100 karayolu Çilimli kavşağı mevkisinde Akıllı Stok Alanları Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi.

Düzce Çilimli OSB Projesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.

Düzce Çilimli 2. Etap Altgelir Grubu TOKİ başvuruları bugün başladı!

442,56 TL'den başlayan fiyatlarla taksit ödemelerinin gerçekleştiği Düzce Çilimli 2. Etap Evleri'nde 1 konut satılıyor. Düzce Çilimli 2. Etap Altgelir Grubu TOKİ başvuruları bugün başladı.

Düzce Çilimli TOKİ başvuruları başladı!

2 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen Düzce Çilimli TOKİ Konutları 'nda toplam 1 adet konut ön şartsız, açık satışa sunuluyor. Düzce Çilimli TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Düzce Çilimli başvuruları ne zaman?

Aylık taksitlerin 711,66 TL'den başlangıç gösteridiği Toki Düzce Çilimli Konutları'nda yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Düzce Çilimli başvuruları ne zaman?

Düzce Çilimli 2. Etap TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 863 TL peşinat ile konut sahibi olunabilen Düzce Çilimli 2. Etap TOKİ 'de toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. Peki Düzce Çilimli 2. Etap TOKİ başvuruları ne zaman?

düzce çilimli Haberi

düzce çilimli


İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.


Tanal önergesinde "Çilimli'de Organize Sanayi Bölgesi kurulması için, ilk adım 2013 te atılmış, siyasilerin ve bürokratların talebiyle Düzce Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Haziran 2013'te yer seçimi ve etüt çalışmalarına başlamıştı. Çilimli Topçular Mahallesi ve Söğütlü Köyü sınırları içerisinde, 255 Hektarlık olan OSB olarak belirlenmiştir." dedi.


Düzce İl Toprak Koruma Kurulu, 14 Haziran 2013'tarihinde, valinin de imzasıyla 113.09 hektar alan için Çilimli OSB kurulması adına kamu yararı kararı alınmış, kararla verimli tarım arazileri, tarım amacı dışında kullanımı uygun bulunmuştur diyen Tanal "Alınan karar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 3 Temmuz...