20 / 05 / 2024

düzce Cumayeri yarış pisti

düzce Cumayeri yarış pisti

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı mesajda, yeni yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapma kararı aldıklarını duyurdu.

TOKİ'den Düzce'ye 48 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konu İdaresi Başkanlığı Düzce 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 48 konut yer alacak.

TOKİ Düzce Cumayeri’nde 240 taksitle sosyal konut !

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Cumayeri projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Cumayeri’nde 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi yarın!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Düzce Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Düzce Cumayeri projesinin kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Düzce'de hayata geçirilen konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Düzce Çilimli projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Çilimli projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Düzce Gölyaka başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Düzce TOKİ 127 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi 127 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce 127 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Düzce İli Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi 127 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

düzce Cumayeri yarış pisti Haberi

düzce Cumayeri yarış pisti

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yeni yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapma kararı aldıklarını bildirdi.


Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı mesajda, yeni yapılacak pist için birkaç aydır farklı yerlerde incelemelerde bulunduklarını belirtti. 


Yeni pisti Cumayeri'nde yapmaya karar verdiklerini bildiren Sofuoğlu, "İnşallah pazartesi günü ilk çalışmalar başlıyor. Dozerler piste giriş yapacaklar. Allah nasip ederse mayısta ilk asfaltı atmayı, haziran ya da temmuzda Türkiye Şampiyonası'nın bir ayağını burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.


Sofuoğlu, pistte sadece motosiklet değil, otomobil yarışlarının da yapılabileceğini belirterek, şunları paylaştı:


"Her türlü pist yarışlarının yapılabileceği, güvenlik olsun, tasarım olsun bu alanlarda dünya standartlarında özel bir parkur hazırlanacak. Pistin dizaynını bizzat kendim yapacağım. Bütün çalışmalarıyla A'dan Z'ye kendim koşturup uğraşacağım. Pisti buraya yapmamızda hem Cumayeri Belediye Başkanımızın yoğun ısrarları ve...