15 / 05 / 2024

Düzce Hacı Ali Bey Residence nerede

Düzce Hacı Ali Bey Residence nerede

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Hacı Ali Taylan: Konut kredi faizleri düşmeli!

Türkıye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada piyasanın biraz daha hareketlenmesi için bankaların konut kredi faizlerini düşürmesi gerektiğini söyledi.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Residence Hacı Ali Bey fiyatları!

Düzce Residence Hacı Ali Bey projesi toplam 300 daireden meydana geliyor. 30 bin TL peşinatla kira getirili daire fırsatının sunulduğu Residence Hacı Ali Bey fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat!

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat listesi 89 bin TL'den başlıyor. Suev İnşaat'ın projesi Residence Hacı Ali Bey'de 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Düzce Üniversitesi kampüs alanına cami inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı...

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Düzce’deki atıl işyerleri yurt olacak!

İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.

Düzce Akçakoca'ya arıtma tesisi müjdesi!

Düzce il genelindeki DSİ yatırımları Akçakoca’da ele alındı. Diapolis otelde yapılan toplantıya Düzce Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz katıldı.

Düzce Hacı Ali Bey Residence nerede Haberi

Düzce Hacı Ali Bey Residence nerede

Suev İnşaat tarafından hayata geçirilen Düzce Hacı Ali Bey Residence projesi  17 katlı üç, 4 katlı iki blok olmak üzere 300 daireden meydana geliyor.


Hacı Ali Bey Residence projesi 7 bin metrekare alanda Düzce Eğitim Araştırma Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yakın konumda inşa ediliyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Hacı Ali Bey Residence Düzce projesinde sıfır faizle 24 ay taksitli ödemeler yapılıyor.  Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.



Tel: 444 95 20

Web: http://www.suev.com.tr/

Pınar...