22 / 05 / 2024

düzce hikmet akın ortaokulu nerede

düzce hikmet akın ortaokulu nerede

Düzce'de 2004 yılında AKFEN Holding tarafından 2004 yılında çelik konstrüksiyon ve 16 derslik olarak yaptırılan prefabrik okul, Düzce Valiliği ile AKFEN Holding arasında imzalanan protokolle yeniden yaptırılarak betonarmeye dönüştürülecek...

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti!

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti! İşte 26 Ocak 2023 Xiaomi Redmi Note 11 fiyatı…

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce'nin gündemi kentsel dönüşüm! 

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Vatandaşlar, Kanal İstanbul projesine itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, bir itiraz dilekçesi hazırladı. Bu dilekçenin bir örneğini çıkaran vatandaşlar, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne adeta akın etti.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Düzce’de miras kavgası: 1 ölü!

Düzce'de iki kardeş arasında miras kavgası çıktı. Hasan Akça, ağabeyi Mevlüt Akça'nın evine pencereden girip yatağında uyurken tüfek ile vurarak öldürdü.

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Reysaş GYO Düzce 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Akçakoca İlçesi ve Çiçekpınar Köyü'nde yer alan toplam 2 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Düzce'de ev fiyatları artacak!

Düzce'nin Akçakoca bölgesinde faaliyet gösteren Pandul İnşaat'ın sahibi Abdulkadir Pandul, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Pandul, “Şu anda tam ev sahibi olma zamanı, ev fiyatları artacak'' şeklinde konuştu.

düzce hikmet akın ortaokulu nerede Haberi

düzce hikmet akın ortaokulu nerede


İmzalanan protokol kapsamında, 2004 yılında çelik konstrüksiyon ve 16 derslik olarak eğitime açılan Hikmet Akın Ortaokulu, yeniden yapılacak.


İmza töreninde konuşan Düzce Valisi Ali İhsan Su, ülke ve inhsanların geleceği açısından en önemli konunun eğitim olduğunu belirterek, "Eğitime ne kadar yatırım yaparsak hem ülkemizin, hem insanlığın geleceği o kadar parlak olacaktır. İhaleler ve prefabrik okullarla ilgili yaptığımız çalışmalar var. İş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir hizmete destek oluyorlar" dedi.


AKFEN'in deprem sonrasında önemli bir duyarlılık gerçekleştirdiğini ve prefabrik okulu Düzce'ye kazandırdıklarını anlatan Su, "Bugün imzaladığımız protokolle, prefabrik okulu betonarme bir okula dönüştürüyoruz. Burası 16 derslikli bir okul olacak. Hayır hizmetlerini devam ettiren değerli yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Keten de Düzce'ye...