30 / 04 / 2024

Akfen, Düzce'ye yaptırdığı prefabrik okulu betonarmeye dönüştürecek!

Akfen, Düzce'ye yaptırdığı prefabrik okulu betonarmeye dönüştürecek!

Düzce'de 2004 yılında AKFEN Holding tarafından 2004 yılında çelik konstrüksiyon ve 16 derslik olarak yaptırılan prefabrik okul, Düzce Valiliği ile AKFEN Holding arasında imzalanan protokolle yeniden yaptırılarak betonarmeye dönüştürülecek...




İmzalanan protokol kapsamında, 2004 yılında çelik konstrüksiyon ve 16 derslik olarak eğitime açılan Hikmet Akın Ortaokulu, yeniden yapılacak.


İmza töreninde konuşan Düzce Valisi Ali İhsan Su, ülke ve inhsanların geleceği açısından en önemli konunun eğitim olduğunu belirterek, "Eğitime ne kadar yatırım yaparsak hem ülkemizin, hem insanlığın geleceği o kadar parlak olacaktır. İhaleler ve prefabrik okullarla ilgili yaptığımız çalışmalar var. İş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir hizmete destek oluyorlar" dedi.


AKFEN'in deprem sonrasında önemli bir duyarlılık gerçekleştirdiğini ve prefabrik okulu Düzce'ye kazandırdıklarını anlatan Su, "Bugün imzaladığımız protokolle, prefabrik okulu betonarme bir okula dönüştürüyoruz. Burası 16 derslikli bir okul olacak. Hayır hizmetlerini devam ettiren değerli yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Keten de Düzce'ye hayırlı bir iş için geldiklerini ifade ederek, "Düzce'de daha önce yapmış olduğumuz okulu, deprem yönetmeliğinin şartlarının yeniden revize edildiği ülkemizde, yeniden ve sıfırdan yapmaya karar verdik. Sayın Valimizin bizleri teşvik etmesi, yönlendirmesi ve irtibat içinde olması bunda etkili olmuştur. Biz alan değil, veren eliz. Geleceğin Türkiyesinin çocuklarının çok iyi şartlar altında yetişme haklarının sorumluluğu içinde bu görevimizi ifa ediyoruz" açıklamalarında bulundu.


AA


Geri Dön