22 / 05 / 2024

akfenin düzceye yaptığı prefabrik okul nerede

akfenin düzceye yaptığı prefabrik okul nerede

Düzce'de 2004 yılında AKFEN Holding tarafından 2004 yılında çelik konstrüksiyon ve 16 derslik olarak yaptırılan prefabrik okul, Düzce Valiliği ile AKFEN Holding arasında imzalanan protokolle yeniden yaptırılarak betonarmeye dönüştürülecek...

1986-2023 döneminde yapılan özelleştirmelerden 71,5 milyar dolar gelir sağlandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB), 1986-2023 döneminde yaptığı özelleştirmelerden 71,5 milyar dolar gelir sağlandı. İşte Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 2023 Yılı Faaliyet Raporu'ndan derlenen o bilgiler...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

Altın sahalara geri döndü! Öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı gitti! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesinde sahalara geri dönüş yaptı. Altın öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı çıktı. Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 3 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.

Kiracı-Ev sahibi uyuşmazlıklarında yeni dönem Eylül ayında başlıyor!

Son dönemde kiraların astronomik şekilde artması ile birlikte kiracılarla ev sahipleri arasındaki uyuşmazlıklarda adeta patlama yaşandı. Adalet Bakanlığı da bu konuya el atarak yeni bir düzenleme yaptı. İşte detaylar..

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

ABD'den üst düzey yaptırım ziyareti!

Avrupa Birliği ülkelerinin Rusya'ya karşı yeni yaptırımları görüştüğü bugünlerde ABD Hazine Bakanlığı Müsteşarının Türkiye ziyareti dikkat çekti.

EPDK’dan ceza yağdı! O faturalar geri ödenecek!

Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu (EPK), gerçek dışı bildirimler yaptığı tespit edilen 40 enerji şirketine soruşturma açılacağını duyururken, söz konusu bu şirketlerin tüketiciye 11 milyar TL’den fazla geri ödeme yapacağını duyurdu.

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez yaptığı son açıklamada doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu takdirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğimizi söyledi. Doğal gazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguluyoruz. Yani 100 liralık bir faturanın 80 lirasını biz devlet olarak karşılıy

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Altınla birlikte bu alana yatırım yapan çok kazanacak! İşte köşeyi döndürecek yatırım ipuçları

Altın fiyatları doların son dönemde yaptığı sıçramaya paralel olarak yükseldi. Gram altın bin lira sınırını aşarak rekor kırdı. Altın ve piyasa uzmanları gram altında fiyatın 1400 liraya kadar artacağını ifade ediyor. Altınla birlikte değer kazanacak diğer yatırım aracı da açıklandı.

akfenin düzceye yaptığı prefabrik okul nerede Haberi

akfenin düzceye yaptığı prefabrik okul nerede


İmzalanan protokol kapsamında, 2004 yılında çelik konstrüksiyon ve 16 derslik olarak eğitime açılan Hikmet Akın Ortaokulu, yeniden yapılacak.


İmza töreninde konuşan Düzce Valisi Ali İhsan Su, ülke ve inhsanların geleceği açısından en önemli konunun eğitim olduğunu belirterek, "Eğitime ne kadar yatırım yaparsak hem ülkemizin, hem insanlığın geleceği o kadar parlak olacaktır. İhaleler ve prefabrik okullarla ilgili yaptığımız çalışmalar var. İş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir hizmete destek oluyorlar" dedi.


AKFEN'in deprem sonrasında önemli bir duyarlılık gerçekleştirdiğini ve prefabrik okulu Düzce'ye kazandırdıklarını anlatan Su, "Bugün imzaladığımız protokolle, prefabrik okulu betonarme bir okula dönüştürüyoruz. Burası 16 derslikli bir okul olacak. Hayır hizmetlerini devam ettiren değerli yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Keten de Düzce'ye...