14 / 05 / 2024

düzce kamulaştırma

düzce kamulaştırma

Düzce Belediye tarafından çevre yolu bağlantıları için başlattığı kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Rıhtım caddesinden Haydar Göreli caddesine uzanan bölgedeki 33 hak sahibi ile yapılan kamulaştırma görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı.

Düzce'de kamulaştırma toplantıları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Mimar Sinan caddesindeki genişletme çalışmaları için caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Iğdır için acele kamulaştırma kararı!

Iğdır ili, Merkez, Karakoyunlu, Aralık ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce için acele kamulaştırma kararı!

Düzce ili Yığılca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa'da acele kamulaştırma kararı!

Bursa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman'da acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale'de acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'de acele kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

düzce kamulaştırma Haberi

düzce kamulaştırma


Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Kısa bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminaline bağlanan Haydar Gördebil caddesindeki genişletme çalışmalarından sonra bu kez de bu caddeye bağlanan Mimar Sinan caddesinde genişletme çalışmaları başlatıldı. Bunun için, caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için 4 toplantı yapıldı. Toplantıların sonucunda söz konusu bölgedeki 33 hak sahibi ile kamulaştırma görüşmeleri tamamlandı. Düzce Asarsuyu Deresi kenarında tek şerit olarak trafik akışı sağlanan Mimar Sinan caddesi genişletilecek. Söz konusu caddenin Haydar Gördebil caddesine bağlanan kısmında Fettah Bey tarlası olarak bilenen bloklarda Şehit Yalçın Sokak mevkiindeki 2 bloktaki 33 daire kamulaştırması Düzce belediyesi Meclis salonunda  gerçekleştirildi. Kamulaştırma koşullarına yönelik olarak yapılan toplantıya Düzce Belediye Başkan...