18 / 07 / 2024

Düzce Kaynaşlı yeni spor tesisleri

Düzce Kaynaşlı yeni spor tesisleri

Kaynaşlı ilçesine yeni spor tesisleri yapılması için Belediye Başkanı Erol Bayraktar harekete geçti. Gençlik Spor Bakanlığı ile belediye arasında protokol imzalandı.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

TOKİ Düzce'de 63 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 yeni konut hayata geçirecek.

Milyonlar dikkat! Elektrik fiyatlarında yeni dönem başlıyor!

Elektik sektöründe 1 Haziran itibariyle yeni dönem başlıyor. Fiyat risklerini ortadan kaldıracak sistemler devreye alınacak. AVM'ler, OSB'ler, sanayiciler gelecek dönemlerin elektriğini bugünden alabilecek ve fiyat değişimlerinden kendilerini koruyabilecek.

TOKİ'den Düzce'ye 309 yeni konut müjdesi!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce 1. Satış Memurluğu, Düzce İl, Merkez İlçe, Beyciler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 10 milyon 959 bin 539 TL olarak belirlendi. 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Emlakçılıkta yeni dönem başlıyor!

Emlakçılıkta yeni dönem başlıyor. Geçtiğimiz senelerde uzun istişareler sonrası hazırlanan yönetmeliğin uygulanması için tanınan süre 31 Ağustos tarihinde doluyor.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Algün İnşaat'tan Düzce'ye 5 yeni proje!

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, Düzce'de 5 yeni proje inşa edecek.

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

Düzce'de 18.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 18 milyon 436 bin 322 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Düzce Kaynaşlı yeni spor tesisleri Haberi

Düzce Kaynaşlı yeni spor tesisleri

Kaynaşlı ilçesine yeni spor tesisleri yapılması için Belediye Başkanı Erol Bayraktar harekete geçti. Gençlik Spor Bakanlığı ile belediye arasında protokol imzalandı.


Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar spor alanında da yeni yatırımlar için atağa kalktı. Belediye Başkanı Erol Bayraktar, İl Genel Meclis Üyesi HASAN Ergin ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrrem Kasapoğlu’nun katıldığı toplantıda, Gençlik Spor Bakanlığı ve belediye arasında, ilçede belirlenen yerlere 2’şer adet halı saha, basketbol, voleybol sahaları yapımı protokolü imzalandı.


Ayrıca ilçedeki mevcut spor kompleksinin UEFA standartlarında ışıklandırılması ve aynı kompleks içerisine Tenis kortu yapımı da ihaleye...