16 / 05 / 2024

Düzce Kazukoğlu çocuk parkı

Düzce Kazukoğlu çocuk parkı

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri Kazukoğlu Mahallesindeki park yapımı için çalışmalarına devam ediyor.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Düzce Motor Sporları Pisti Haziran'da tamamlanacak!

Aktif sporculuk kariyerini noktalayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun öncülüğünde hayata geçirilen Düzce'deki motor sporları pistinde çalışmalar sürüyor.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Düzce Gümüşpınar'da evin ortasından geçen direk isyan ettirdi!

Düzce’nin Gümüşpınar Mahallesi’ndeki mahallesinde oturan Tahtacıoğlu ailesinin evinden geçen direk görenleri şaşırttı. Tahtacıoğlu ailesi yetkililerden yardım istedi.

Düzce Kazukoğlu'na çocuk parkı inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri Kazukoğlu Mahallesindeki park yapımı için çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Kazukoğlu çocuk parkı Haberi

Düzce Kazukoğlu çocuk parkı


Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri Kazukoğlu Mahallesindeki park yapımı için çalışmalarına devam ediyor. Yürüyüş yolları ve sert zemin döşeme işlemi yapılan park alanında fitness ve çocuk oyun grupları ile dinlenme gruplarının takılmasının ardından peyzaj düzenlemeleri ile çalışmalar tamamlanacak.




Düzce...