09 / 05 / 2024

Düzce Kentpark zabıta karakolu

Düzce Kentpark zabıta karakolu

Düzce Belediyesi tarafından Kent parkı içinde Zabıta karakolu kuruldu. Böylelikle şehir merkezinde üç Zabıta karakolu oldu.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

İstanbul’da iş arayanların dikkatine! Belediyeye 60 memur ve zabıta memuru alınacak! Tarihleri kaçırmayın

Fatih Belediyesi kadrolarındaki personel eksiğine çare bulmak için iş ilanı yayımladı. Belediye Başkanlığı’nın yayımladığı ilana göre; 60 düz memur alımı ve zabıta memuru belediye bünyesine katılacak. İlanla ilgili detaylar ise belli oldu. Alımlar KPSS puanına göre gerçekleşecek. İşte detaylar…

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Düzce'de emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Düzce'de yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce 1. Satış Memurluğu, Düzce İl, Merkez İlçe, Beyciler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 10 milyon 959 bin 539 TL olarak belirlendi. 

Düzce Kentpark zabıta karakolu Haberi

Düzce Kentpark zabıta karakolu


Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezindeki Zabıta karakolların sayısı artırıldı. Son olarak Hastane caddesi üzerinde bulunan Kent parkı alanı içinde de Zabıta karakolu oluşturuldu. Zabıta müdürü Mehmet Ali Kahraman tüm Zabıta karakollarında Zabıta iş ve işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi. Kent park alanı içindeki Zabıta karakolunda 30 personel görev yapacak.




Düzce...