03 / 05 / 2024

Düzce Kurugöl yeni otel

Düzce Kurugöl yeni otel

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından yeniden düzenleme yapılan Kurugöl ve Samandere Sosyal Tesisleri hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Tapuda yeni dönem başlıyor! Ev alacak satacak herkes buraya! Resmen değişti

Tapuda yeni dönem başlıyor. Telekonferans ile gayrimenkul satış uygulaması vatandaşlar tarafından sevilince uygulamanın, hem yurt içinde hem de yurt dışında yaygınlaştırılması amacı ile çalışmalar hızlandırıldı. İşte detaylar…

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

TOKİ Düzce'de 63 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni bir proje inşa edecek. Projenin ihalesi 13 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ev alım satımlarında yeni dönem başlıyor!

Ev alım satımında yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul vergileri, diğer tasarruf araçlarındaki vergilendirilmeler dikkate alınarak yeniden değerlendirilecek.

Düzce Kurugöl yeni otel Haberi

Düzce Kurugöl yeni otel


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, işletme hakkı Düzce Belediyesine devredilen Kurugöl ve Samandere Sosyal Tesisleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Keleş, alana piknik ve mesire alanı niteliği kazandıran ünitelerin yerleştirildiğini bunların yanı sıra konaklama ve tatil planları için gerekli yatırım çalışmalarını değerlendirdiklerini belirtti.


Düzce Belediyesi Sosyal Tesisi olarak hizmet verecek alanlar için yatırımcı arandığını belirten Başkan Keleş:” Samandere Şelalesinde bir restoran kurduk. Pikniğe gelenlere hizmet veriyoruz. O alanda gerçekten güzel bir mesire alanı oluşturduk. Atmosfer burada harika. Kurugöl konusunda da projelendirme çalışmamız devam ediyor. Öncelikli olarak temizlik hareketi başlatacağız. Gölün dış halkasında faytonların gezebileceği bir yol yapacağız. Çevre düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları yapılacak. Alana 3 yıldızlı bir otel yapılması için yatırımcılarla görüşeceğiz. Samandere şelalesinde de Bungalov evler yapmayı planlıyoruz. Kurugöl’de çeşitli...