04 / 05 / 2024

Düzce merkez işyerleri

Düzce merkez işyerleri

Düzce Belediyesi tarafından merkez ve kalıcı konutlardaki atıl iş merkezlerindeki işyerlerine yönelik çalışma yapılıyor. Bunun için atıl iş merkezlerinde bulunan işyerlerinin envanteri de hazırlandı.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

TOKİ Düzce Merkez’e tam 602 adet 2+1, 3+1 yeni konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Merkez’de 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Düzce'ye ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez Beyciler Mahallesi'nde 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce merkez işyerleri Haberi

Düzce merkez işyerleri


Düzce belediyesi merkez ve kalıcı konutlarda atıl halde bulunan iş merkezlerindeki iş yerlerinin aktif hale getirilmesi için proje geliştiriyor. Bunun için öncelikli olarak iş merkezlerinde bulunan işyerleri için trampa çalışması yapılıyor.  Trampa işleminin iş merkezlerindeki iş yerlerinin daha verimli kullanılması için bir araya toplanmasının gerektiği belirtildi. Bu konuda yapılan açıklamada iş merkezlerinde bulunan iş yerlerinin mülkiyetlerinin farklılığına dikkat çekildi ve ' Bazı işyerleri belediyeye ait, bazı işyerleri özel idare mülkiyetinde. Bunların bir araya toplanması için özel idare ve işyeri sahipleri ile görüşülerek trampa işlemi gerçekleştiriliyor. Buradaki amaç, belediyeye ait işyerlerinin belirli bir katta toplanmasıdır. Böylelikle daha verimli kullanılması sağlanacaktır' denildi. Düzce belediyesine ait 102 adet işyerinin tapusu özel idareden alındı. Düzce belediyesinin merkezde Fevzi Çakmak mahallesindeki iş merkezlerinde toplam...