27 / 04 / 2024

Düzce Merkez-TEM bağlantısı

Düzce Merkez-TEM bağlantısı

Düzce OSB ve inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak Düzce-Merkez TEM bağlantısı için fiziki tespit çalışmaları başladı. Düzce Belediyesi de söz konusu alanlarda imar planlarını tamamladı.

Düzce, deprem sigortasında ilk sırada! 82 bin konutun 75 bini sigortalı!

Son 25 yılda 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, 82 bin konutun 75 bin 130'u Zorunlu Deprem Sigortası ile güvence altına alındı.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.

TOKİ Düzce Merkez’e tam 602 adet 2+1, 3+1 yeni konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Merkez’de 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Düzce'ye ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez Beyciler Mahallesi'nde 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez-TEM bağlantısı Haberi

Düzce Merkez-TEM bağlantısı

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Düzce Merkez-TEM bağlantısı için bölgede imar planları ile alan içindeki kamulaştırma çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülüyor. Düzce Belediyesi Kervan kavşağından TEM bağlantısına kadar olan 3 bin 600 metrelik hatta planlama çalışmalarını tamamladı. Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) ve Düzce belediyesi şehirlerarası terminalinin Otoyol (TEM) bağlantısı için bölge sınırları içinde bulunan Sinirci köyü için hazırlanan ilave imar planı onaylanmıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yaklaşık bir yıldır yoğun temaslarla takip ettiği otoban kavşağının yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü de projenin hayata geçirilmesi için gerekli onayları verdi ve bağlantı yolunun yapım aşamasına geçildi. Öte yandan Düzce’nin önemli projeleri arasında bulunan ve yıllardır çözümlenmesi beklenen OSB ve terminal TEM bağlantısına ilişkin imar...