29 / 04 / 2024

düzce öğrenci yurdu

düzce öğrenci yurdu

Saray Eğitim Kurumları bünyesinde Cumayeri ilçesinde bir kız yurdu yapılıyor. 100 öğrenci kapasiteli olarak planlanan yurt binasını temeli dualarla atıldı.

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

Hatay öğrenci yurdu yapım ve kiralama ihalesi 19 Nisan'da!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü inşa edilecek olan özel öğrenci yurdu yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesini 19 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

Osmaniye’ye bin kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu inşa edilecek. 50 dönümlük alana yapılacak yurdun 2019 yılı aralık ayında bitirilmesi planlanıyor.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatı proje işi ihale ediliyor!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi'nde ğrenci yurdu inşaatı yapımı için imar durumuna uygun proje yapımı ihalesi düzenleniyor..

düzce öğrenci yurdu Haberi

düzce öğrenci yurdu

Saray Eğitim Kurumları bünyesinde Cumayeri ilçesinde bir kız yurdu yapılıyor. 100 öğrenci kapasiteli olarak planlanan yurt binasını temeli dualarla atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Saray Eğitim Kurumları yetkilileri "İl genelinde 2 bin talebeye eğitim ve barınma desteği verdiklerini ve ilçelerde de yeni kız ve erkek yurtları yaparak daha çok ihtiyaç sahibi öğrenciye halkımızdan aldıkları destekle el uzatacaklarını ve bu çocukları vatan, devlet, millet ve mukaddesat sevgisiyle istikbale hazırlayacaklarını" ifade ettiler.

Cumayeri kız yurdu inşaatının bir senede tamamlanarak halen yapımına Düzce Şıralık mahallesinde devam edilen Saray Koleji ile beraber aynı tarihte 2016 Eylül ayında açacakları...