22 / 05 / 2024

Düzce orman yolu köprü yapımı

Düzce orman yolu köprü yapımı

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce tramvay yolunun inşaatı başladı!

Düzce Belediyesi araç trafiğine kapatılan İstanbul caddesinde tramvay yolu için çalışmaları hızlandırdı.

Düzce'de tramvay inşaatı başladı!

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Çevre Yolu için kamulaştırmalar tamamlandı!

Düzce Belediye tarafından çevre yolu bağlantıları için başlattığı kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Rıhtım caddesinden Haydar Göreli caddesine uzanan bölgedeki 33 hak sahibi ile yapılan kamulaştırma görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce'nin bulvarları birleşiyor!

Düzce Belediyesi’nin çevre yolları ulaşım master programı çerçevesinde bulvarları birleştiriliyor. Son olarak Rasim Betir Paşa Bulvarı, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı’na bağlandı. Bunun için bir süredir Rasim Betir Paşa Bulvar yolu üzerindeki kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yol asfaltlandı.

Muğla Köyceğiz Orman Yolu'nun yüzde 80'i tamam!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Köyceğiz Orman İşletme Şefliği, Karaçam Orman İşletme Şefliği'nde orman yolu yapım çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Düzce'deki milli parklar turizme kazandırılacak!

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi bir dizi inceleme yapmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce’deki ziyaretlerinde Bakanlığının Düzce’ye ayrı bir değer verdiğini vurgulayan Tüfekçi, projelere ilişkin idarecilerden bilgi aldı.

Düzce orman yolu köprü yapımı Haberi

Düzce orman yolu köprü yapımı

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yaptırılan yol büyük kolaylık sağlıyor. 10 metre uzunluğundaki köprünün ulaşıma açılması ile köylülerin ormandan köye gidiş gelişlerinde kullanacakları yolun kısaldığı, yapılan köprü sayesinde orman emvallerinin kamyonlarla nakliyat imkânının sağlandığı ifade edildi.

143 milyon TL’ye mal olan köprü sayesinde nakliyat mesafesi ve nakliyat giderleri en aza indirilerek ulaşım sağlanan havzadan yapılacak üretimler ile kendi maliyetini kısa sürede karşılayabileceği...