18 / 05 / 2024

Düzce Özel Saray Koleji anaokulu

Düzce Özel Saray Koleji anaokulu

Düzce’ de faaliyet gösteren Saray Eğitim Kurumları bünyesinde Saray Talebe Yurdu ve Saray Anaokulu’ ndan sonra şimdi de Saray Koleji' nin yapımına hızla devam ediliyor...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Belediyesi'nin 2017 bütçesi 255 milyon TL!

Düzce Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 255 milyon lira olarak belirlendi. Bütçe Belediye Meclisinin özel oturumunda onaylandı. Bütçe uygulamasına 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla başlanacak.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Düzce'de 4 özel okul kapatıldı!

Düzce'de Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) irtibatlı oldukları tespit edilen 4 özel okul ve 4 dernek kapatıldı. Kentte daha önce de 50 işyeri mühürlenmişti.

Düzce Küçüksu Parkı'na nikah salonu yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yürütülen Küçüksu Park projesinde nikah salonu inşaatına başlandı. Özel tasarımla hazırlanan nikah salonu için kaba inşaatın kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Düzce Saray Koleji inşaatı incelendi!

Düzce’de uzun yıllar görev yapan ve Konya’ya tayini çıkan Düzce eski İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir inşaatı devam eden Saray Koleji’ni ziyaret etti.

Düzce Saray Koleji 2016 Eylül'de açılacak!

Düzce’de uzun yıllar görev yapan ve Konya’ya tayini çıkan Düzce eski İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir inşaatı devam eden Saray Koleji’ni ziyaret etti.

Düzce Belediyesi atıl işyerleri için trampa yapıyor!

Düzce Valiliğinin kalıcı konutlarda bulunan atıl işmerkezlerinin değerlendirme çalışmasının ardından Düzce Belediyesi de mülkiyetinde bulunan işyerleri için İl Özel İdaresi ile birlikte değişim programı hazırladı.

Düzce Saray Koleji Eylül 2016'da açılacak!

Özel Saray Koleji 2016 yılı eylül ayında eğitim öğretime açılacak. 24 derslikli olacak olan kolej 576 öğrenci kapasiteli olacak. Saray Eğitim Kurumları bünyesinde halen kız ve erkek öğrenci yurtları ile anaokulları alanında faaliyetini sürdürüyor.

Düzce Saray Koleji 2016'da açılacak!

Özel Saray Koleji 2016 yılı eylül ayında eğitim öğretime açılacak. 24 derslikli olacak olan kolej 576 öğrenci kapasiteli olacak.Saray Eğitim Kurumları bünyesinde inşaatı devam eden Özel Saray Koleji inşaatı hızla devam ediyor.

Düzce Konuralp dünya turizm destinasyonu olacak!

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Düzce Özel Saray Koleji anaokulu Haberi

Düzce Özel Saray Koleji anaokulu


Düzce Özel Saray Koleji inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor.


Yıllarca liselere giriş ve Üniversiteye yerleşme sınavlarında 81 il arasında geri sıralarda yer alan Düzce'de eğitim alanında yeni yeni ümit ışıkları dikkat çekiyor. Bu kapsamda Düzce’de faaliyet gösteren Saray Eğitim Kurumları bünyesinde Saray Talebe Yurdu ve Saray Anaokulu’ndan sonra şimdi de Saray Koleji yapımına hızla devam ediliyor. 7 bin metrekare bahçesi bulunan ve kapalı alanı 5 bin 500 metrekare olan Özel Saray Koleji'nin 500 öğrenci kapasiteli olacağı öğrenildi.


Düzceli İşadamı Sadık Dik "Düzce'deki bütün imkan sahibi arkadaşlarımızı bir an önce çocuklarımızı istikbale en iyi şekilde hazırlayacak olan bu güzel eğitim yuvasının kuruluşu için el ele tutuşmaya davet ediyoruz" dedi.




Düzce'nin...