08 / 05 / 2024

düzce Saguç meydanı

düzce Saguç meydanı

Düzce Belediyesi Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti.

Düzce'ye yeni kent meydanı geliyor!

Düzce Belediyesi Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Düzce'de 600 milyon liralık 81 projenin toplu açılışı gerçekleşti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı.

Düzce Lisesi Park Projesi hayata geçiyor!

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Meydan ve park projesinin yapımına kısa sürede başlanacak.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi, Düzce'de!

Anıtpark Meydanı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Zaferi' ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi, Düzce' de ziyarete açıldı.

Düzce'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Düzce İli Akçakoca İlçesi'nde 2.282.55 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Akçakoca İcra Dairesi tarafından 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında ihaleye çıkıyor..

TOKİ Düzce Kaynaşlı'da 95 adet konut inşa edecek!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce Saguç meydanı Haberi

düzce Saguç meydanı


Düzce Belediyesi tarafından Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edilecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti. Düzce’ye yeni bir meydan kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Mehmet Keleş ‘ Meydanı doğaltaşlarla kaplayacağız. Alan parkın devamı gibi görünecek’ dedi.


Saguç meydanında Celalettin Özdal parkı ile saat kulesinin bulunduğu alan birleştirilecek. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda geçen yıl başlatılan düzenlemelerin bu yıl tamamlanacağını vurguladı ve “ Düzce yeni bir meydana daha kavuşacak. Meydan Asarsuyu deresi ile birlikte bütünlük gösterdiğinden dere içi ve çevresinde de peyzaj çalışmaları yapılacak. Özellikle seyyar satıcıların bulunduğu alan rehabilite edilecek, burası gösterişli alanlardan biri haline gelecek. Düzce’nin turizm tanıtım ofisinin de içinde bulunduğu kent meydanı haline dönüşecek’ dedi. Başkan Mehmet Keleş seyyar satıcılar...