16 / 05 / 2024

düzce Sarıyayla İçme Suyu Barajı

düzce Sarıyayla İçme Suyu Barajı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarıyayla İçme Suyu Baraj inşaatı, havaların ısınmasıyla birlikte bütün hızıyla devam ediyor.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

TOKİ Düzce Gümüşova'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Düzce Gümüşova'da yer alan 187 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Düzce Gümüşova TOKİ sözleşme dönemi!

Düzce Gümüşova projesinde yer alan 187 adet konutun sözleşmeleri 14 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Düzce Camikebir sözleşme bilgisi!

TOKİ Düzce Camikebir projesinde toplamda 138 adet daire yer alıyor. TOKİ Düzce Camikebir sözleşme bilgisi haberimizde bulunuyor.

Düzce Belediyesi'nde bütçe görüşmeleri başladı!

Meclisin bütçe görüşme maratonu bugün birinci oturumu ile başlayacak. Düzce Belediye Meclisi 2017 yılı bütçesi için mesai yapacak. Meclisin Kasım ayı toplantılarının tamamlanmasından sonra şimdi de ‘Bütçe Toplantıları’ başladı.

TOKİ Düzce Gölyaka'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Düzce Gölyaka 2. Etap sözleşme dönemi sona eriyor.. Sözleşme dönemi bugün sona erecek olan TOKİ Düzce Gölyaka'da 219 adet konut için sözleşmeler yapılmıştı.

TOKİ Düzce Gölyaka sözleşme dönemi!

Düzce Gölyaka 2.etap yedek hak sahipleri için sözleşme imzalanacak. İşte TOKİ Düzce Gölyaka sözleşme dönemi...

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı ve bulvarların birleştirilmesi tamamlandı.

TOKİ Düzce Gölyaka sözleşme imzalama programı sona erdi!

219 konuttan meydana gelen TOKİ Düzce Gölyaka projesinde sözleşme imzalama programı bugün sona erdi.

TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi yarın!

Kentsel dönüşüme esas alanda hak sahibi olanlar kura çekilişine katılabilecek. TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi yarın...

Düzce'ye yeni çevre yolları geliyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı.

düzce Sarıyayla İçme Suyu Barajı Haberi

düzce Sarıyayla İçme Suyu Barajı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarıyayla İçme Suyu Baraj inşaatı, havaların ısınmasıyla birlikte bütün hızıyla devam ediyor.

Şantiye alanındaki iş makineleri, su tutacak alanın toprağını başka bir alan taşımaya başladılar. Baraj sahasında beton atma çalışmaları hızlandırıldı 22 metre yüksekliğe çıkıldı. Akçakoca’nın 100 yıllık temiz içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sarıyayla Barajında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından 29 Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan Akçakoca Sarıyayla Barajı’nın yüklenici firması, baraj alanı içinde su tutacak bölümün hafriyatını kaldırıldı ve beton atma çalışmaları hızlandırıldı.

Hava şartlarının iyi gitmesini fırsat bilen yüklenici firmanın şantiye yetkilileri, barajın su tutacağı gövde inşaatının temelini attıklarını belirterek, su tutacak alandaki ve baraj gövdesini kuracağımız alanda beton çalışmalarının hızlı bir...