15 / 05 / 2024

düzce sel hasarı

düzce sel hasarı

Düzce'de yaşanan selin ardından açıklamalarda bulunan Vali Zülkif Dağlı, 340 binanın az hasar, 50 binanın ağır hasar gördüğünü, 85 binanın yıkıldığını söyledi.

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Düzce'deki selde 85 bina yıkıldı!

Düzce'de yaşanan selin ardından açıklamalarda bulunan Vali Zülkif Dağlı, 340 binanın az hasar, 50 binanın ağır hasar gördüğünü, 85 binanın yıkıldığını söyledi.

Düzce'nin afet bölgesi olma kararının geri çekilmesine tepki! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, sel felaketi yaşanan Düzce'nin afet bölgesi ilan edilmesi kararının geri çekilmesine tepki gösterdi. 

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce sel hasarı Haberi

düzce sel hasarı

Düzce'de meydana gelen selin ardından Vali Zülkif Dağlı selin bilançosuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Dağlı, 340 binanın az hasar, 50 binanın ağır hasar gördüğünü, 85 binanın yıkıldığını söyledi. Ayrıca, Dağlı sel ve su baskınından yoğun etkilenen Esmahanım, Uğurlu ve Dilaver köyleri olmak üzere 49 köyün hasar gördüğünü belirtti. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgede 12 günlük süreç içerisinde 7 bin 773 personelin görev yaptığını söyleyen Vali Dağlı, "Özellikle sel ve su baskınından yoğun etkilenen Esmahanım, Uğurlu ve Dilaver köyleri olmak üzere 49 köyümüzün hasar görmüş, altyapısı konusunda çalışmalar da eş zamanlı olarak devam etmiştir. Yapılan 12 günlük çalışma sürecinde toplam 7 bin 773 personel, 3 bin 179 araç ile çalışmalar yürütülmüştür. Selden zarar gören köylerimizin tamamında sağlık taraması ve...