08 / 05 / 2024

Düzce Spor Kompleksi projesi

Düzce Spor Kompleksi projesi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, projesi daha önce yapılan spor kompleksinin temelinin de yaz ayları başında atılacağını söyledi

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı yapımı planlanan MEB.2014.24.İHL Tip Proje Numaralı 24 derslikli Merkez İHL ve Spor Salonu projesi işi ihale ediyor.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Düzce Şıralık'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından Şıralık’ta hayata geçirilen spor kompleksinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Düzce Güreş Salonu 25 Mayıs'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü Özkan Olcay Spor Salonu 25 Mayıs'ta vatandaşların hizmetine açılacak.

Düzce Spor Kompleksi projesi Haberi

Düzce Spor Kompleksi projesi


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcularla Erguvan Sosyal tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Mehmet Keleş, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, ‘ Sizin liglerdeki başarınız bizim gururlanmamıza vesile oluyor’ dedi. Başkan Keleş, projesi daha önce yapılan spor kompleksinin temelinin de yaz ayları başında atılacağını belirtti.


Erguvan sosyal tesislerindeki kahvaltıya Düzce Belediyespor Basketbol, Voleybol ve Kız Basketbol takımı sporcuları ve idarecileri katıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan, Kültür İşleri Müdürü Seçil Acar, Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu’nun hazır bulunduğu kahvaltılı toplantı samimi bir havada geçti.  Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak, takımların genel durumu ve liglerdeki maçları hakkında genel bilgi verdi. Ardından Belediye Başkanı Mehmet Keleş sporculara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan tüm...