07 / 07 / 2024

düzce taşınabilir ev

düzce taşınabilir ev

Düzce’de 1999’da yaşanan deprem sonrasında Aydınpınar Caddesi’nde deprem konutu olarak kullanılan 15 metrekare 2 oda 1 salonu bulunan ahşap ev 17 yılda 4 kez yer değiştirdi.

Türk Kızılay, Düzce'de 4 adet konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Türk Kızılayı, Düzce'de yer alan 4 adet konutu bir bütün olarak satıyor. Peki satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ilan tarihi...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

ŞOK’ta dev indirim! taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonu indirim furyasını yarın resmen başlatacak. Buna göre, taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü. İşte 4 Kasım 2023 ŞOK fiyat listesi...

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

düzce taşınabilir ev Haberi

düzce taşınabilir ev

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ikamet eden Hayrullah Altay, 1999 Düzce depreminde Düzce Merkez’de bulunan Aydınpınar Caddesi’nde ki evinin yanına Kavak ağacından deprem konutu yaptırdı. Evini çok seven Altay, daha sonra 2003 yılında traktör kasasına yüklediği evini polis eskortuyla Akçakoca Kurugöl köyüne getirdi. 2007 ve 2011 yıllarında 2 kez daha evi köy içerisinde yerini değiştiren Altay son olarak 15 metrekare evinin yerini kepçeler yardımıyla değiştirdi. 5 ton ağırlığındaki ev 5 kez yer değiştirmesine rağmen sapa sağlam durumda.


Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Hayrullah Altay’ın oğlu Harun Agah Altay “Deprem sonrasında deprem konutu olarak inşaa edilen Kavak ağacından yapılan deprem konutumuz vardı. 1999 depremi sonrasında burada ikamet ettik. Fakat daha sonra 2003 yılında evi yıkmak istemediğimiz için traktöre yükleyerek Düzce’deki evimizden 45...