30 / 04 / 2024

Düzce TEM Bağlantı Yolu inşaatı

Düzce TEM Bağlantı Yolu inşaatı

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

TOKİ 50 bin konut Düzce 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50b in sosyal konut kampanyasına Düzce'yi de dahil etti. Peki TOKİ Düzce 2019 başvuru ücreti ne kadar? Başvurular nereye yapılacak? TOKİ Düzce 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Düzce 2019 detayları...

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Düzce'de kentsel dönüşüm semineri gerçekleştirildi!

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın girişimleriyle Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm semineri Düzce'de gerçekleştirildi. 

Düzce TEM Bağlantı Yolu inşaatı Haberi

Düzce TEM Bağlantı Yolu inşaatı


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında yaptığı açıklamada Düzce’nin merkezi ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile TEM Otoyol bağlantısını sağlayacak yolun inşaatında çalışmaların hızlandırıldığını belirtti.


Karayolları Genel Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin birlikte çalışma yaptığı yol hakkında konuşan Başkan Keleş: “Biliyorsunuz Düzce’de biri Kaynaşlı’da diğeri Gölyaka’da olmak üzere iki TEM Otoyol bağlantısı var. Bu bağlantılar Düzce’de yaşanan trafik sorununa daha da büyük bir yük oluşturuyordu. Biz bu projenin hazırlığını yaptık ve inşaatını başlattık. Artık Düzceliler yalnızca 5 kilometrelik bir mesafeden TEM Otoyola bağlanacak. Bu bağlantı sayesinde Bartın’dan yola çıkan vatandaşlarımız bile daha rahat bir yolculuk yapmış olacak. Bu yol sayesinde yıllardan beri sıkıntısını çektiğimiz OSB’lerin Otoyola bağlanması daha da kolaylaşacak. Şehir içi trafiği de...