02 / 05 / 2024

Düzce tramvay ihalesi

Düzce tramvay ihalesi

Düzce’de İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması projesinin ardından cadde üzerinde raylı sistem projesi için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ'den Düzce'ye 48 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konu İdaresi Başkanlığı Düzce 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 48 konut yer alacak.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni bir proje inşa edecek. Projenin ihalesi 13 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Düzce Merkez 266 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Beslanbey'de 266 yeni dükkan inşa edecek.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi yarın!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Düzce'ye 309 yeni konut müjdesi!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce tramvay ihalesi Haberi

Düzce tramvay ihalesi

Düzce’de İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması projesinin ardından cadde üzerinde raylı sistem projesi için çalışmalar tüm hızıyla başladı.  Düzce belediyesi tarafından İstanbul caddesi tramvay projesi için çalışmalara başlandı. Düzce Belediyesi Fen işleri müdürlüğünde yapılan açıklamaya göre İstanbul caddesine ray sistemli Tramvay yolu için ihale edilecek. 


Düzce Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından açılacak olan 950 metrelik tramvay yolu inşaatı yapım işi 01 Ağustos Salı günü saat 11:00’da Düzce Belediyesi ek hizmet binası Konuralp belediyesinde yapılacak. İhale dokümanları müdürlükten temin...