08 / 05 / 2024

Düzce tramvay yolu inşaatı

Düzce tramvay yolu inşaatı

Düzce Belediyesi araç trafiğine kapatılan İstanbul caddesinde tramvay yolu için çalışmaları hızlandırdı.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce nostaljik tramvay projesinde raylar döşeniyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan nostaljik tramvay projesinde raylar döşenmeye başlandı.

Düzce nostaljik tramvay inşaatı sürüyor!

Düzce İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için kanal açma çalışmaları Kültür mahallesinde bulunan AVM önüne kadar gelindi.

Düzce tramvay yolunun inşaatı başladı!

Düzce Belediyesi araç trafiğine kapatılan İstanbul caddesinde tramvay yolu için çalışmaları hızlandırdı.

Düzce'de tramvay inşaatı başladı!

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce tramvay projesi ihaleye çıkıyor!

Düzce’de İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması projesinin ardından cadde üzerinde raylı sistem projesi için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Çevre Yolu için kamulaştırmalar tamamlandı!

Düzce Belediye tarafından çevre yolu bağlantıları için başlattığı kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Rıhtım caddesinden Haydar Göreli caddesine uzanan bölgedeki 33 hak sahibi ile yapılan kamulaştırma görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce'nin bulvarları birleşiyor!

Düzce Belediyesi’nin çevre yolları ulaşım master programı çerçevesinde bulvarları birleştiriliyor. Son olarak Rasim Betir Paşa Bulvarı, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı’na bağlandı. Bunun için bir süredir Rasim Betir Paşa Bulvar yolu üzerindeki kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yol asfaltlandı.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Düzce tramvay yolu inşaatı Haberi

Düzce tramvay yolu inşaatı


Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Düzce Belediyesi tramvay projesi için düğmeye bastı. Belediye araç trafiğine kapatılan İstanbul caddesinde tramvay yolu için çalışmaları hızlandırdı. 


Düzce Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul caddesinde 950 metrelik bölümde kanal açılarak hızlandırılan tramvay yolu çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rayların döşenebilmesi için açılan kanal iki hatlı olarak inşa ediliyor. İstanbul caddesi boyunca uzanacak olan tramvay yolu Atatürk bulvarından batı istikametine doğru sol şeritte yer alacak. 



Düzce...