02 / 05 / 2024

düzce valisi kim

düzce valisi kim

Düzce Valisi Ali İhsan Su kimdir? Düzce Valisi Ali İhsan Su, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali İhsan Su, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali İhsan Su...

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Düzce Üniversitesi kampüs alanına cami inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı...

Düzce’deki atıl işyerleri yurt olacak!

İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.

İSKİ Düzce'deki arıtma tesisleri için yer tespiti yapıyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında Düzce İli Koruma Havzası projesi toplantısı yapıldı. Toplantıda İSKİ tarafından Düzce ilinde yapılması düşünülen ‘Arıtma Tesisleri’ için yer tespiti konusu da ele alındı.

Düzce'deki binalar depreme dayanıklı değil!

Düzce Valisi Ali Fidan, 17 Ağustos Marmara depreminin “Bölgemiz deprem riski altındadır ve biz bu gerçeği göz ardı etmeden şehirleşmek, yapılaşmak ve yaşamak zorundayız."dedi.

Ali Fidan: Düzce'ye 5 tane OSB kurulacak!

Düzce Valisi Ali Fidan Gümüşova ilçesinde yaptığı açıklamada Düzce’de 5 tane Organize Sanayi Bölgesi kurulmuş olacağını söyledi. Toplantıda iş adamlarının talepleri de, Vali Fidan tarafından değerlendirildi.

Ali Fidan Düzce'deki 300 yataklı hastane inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden Düzce 300 Yataklı Hastane İnşaatında incelemelerde bulundu. Fidan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürüne, çalışmaları takip etmelerini söyledi.

Ali Fidan Düzce'deki okul inşaatlarını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonu okul inşaatlarını inceledi. Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonunda okul inşaatlarını gezip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Düzce'de Adıge Kültür Evi açıldı!

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Adıge Çerkez Kültür Derneği tarafından oluşturulan Kültür Evi törenle açıldı. Köprübaşı Ömerefendi köyünde düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Ali İhsan Su, kentin ciddi kültür zenginliğine sahip olduğunu söyledi.

düzce valisi kim Haberi

düzce valisi kim

Ali İhsan Su kimdir?

25.06.1959 yılında Konya’da doğan Ali İhsan Su, Üniversite öncesi eğitimini Konya’da tamamlamıştır.

İ.Ü.Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1985 yılında mezun olup, master eğitimini bitirdikten sonra 1988 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girmiştir.


Bitlis-Ahlat İlçesi Kaymakam Vekilliği yapan Ali İhsan Su, 76. dönem Kaymakamlık kursunu bitirerek, kurucu kaymakam olarak Ankara-Evren İlçesi Kaymakamlığına atanmıştır. Evren İlçesinin İlk Kaymakamı olarak İlçe kuruluşunu tamamlamıştır.


Daha sonra Diyarbakır-Çermik İlçesi Kaymakamlığı, Hakkâri İli Vali Yardımcılığı, Afyon-Çay İlçesi Kaymakamlığı, Bilecik-Söğüt İlçesi Kaymakamlığı, Samsun-Terme İlçesi Kaymakamlığı, Hatay-İskenderun Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 


1989 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıllık süre ile İngiltere’ye mesleki inceleme ve staj programı için gönderilen Ali İhsan SU, Valilik düzeyinde birçok takdir ve teşekkür belgesi almış olup, ayrıca çalıştığı İl ve İlçenin...