05 / 05 / 2024

Düzce yangınları

Düzce yangınları

Düzce'de orman yangını çıktı. Düzce'de fındık bahçesinde çıkan yangının ormana sıçraması sonucu 4 dönümlük alan zarar gördü. Çevredekilerin müdahalesi yetersiz kalınca Konralp Belediyesi itfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerine haber verildi...

Düzce'de ev yangını çıktı!

Düzce'de ev yangını çıktı. İki katlı evin zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yığılca ilçesinde iki katlı evin zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü...

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Düzce'ye 4 yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi kentteki Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı Mahallelerinde park yapımı için ihale düzenledi.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

Düzce Akınlar'a muhtarlık binası inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından muhtarlar için yapılan hizmet binalarına 19 tane daha eklenecek. Yeni binaların yapımına Akınlar Mahallesi’nden başlandı.

Düzce Azmimilli ve Akınlar Mahallesi'nde asfaltlama çalışması tamamlandı!

Düzce Belediyesi asfaltlama çalışmalarına Ramazan Bayramı boyunca devam etti. Dokuz günlük tatilde de çalışan ekipler Azmimilli ve Akınlar Mahallesinin tamamında asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Düzce'nin bazı mahallelerine ilave imar planları!

Düzce'de bir süre önce mahalle statüsüne geçen Soğukpınar’da imar planları tamamlandı. Şimdi de Sarayyeri, Arapçiftliği, Körpeşler ve Akınlar Mahallelerinde ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi.

İsmail Üzmez: Turizm bölgeleri orman yangınlarından korunmalı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez orman yangınlarında en iyi şekilde organize edilmesi için yangınla mücadele komisyonu kararları alındığını, turizm bölgelerinin orman yangınlarından korunması gerektiğini söyledi.

İstanbul’daki yangınların 8 bin 700’ü sigara nedeniyle çıktı!

İstanbul İtfaiyesi verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde İstanbul’da yaşanan yangınların 8 bin 683’ü sigara nedeniyle çıktı, bu rakam yüzde 41.2 gibi büyük bir orana tekabül etti.

Düzce'de 3 katlı bina küle döndü!

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde çıkan yangında 3 katlı bina kullanılmaz hale geldi. Çatı katından başladığı tahmin edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen hızla binanın tamamını sardı.

Düzce'de ev yangını çıktı!

Düzce'de 3 katlı evin zemin katında çıkan yangında 75 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.Çavuşlar Mahallesi 3003'üncü Sokak'taki 3 katlı apartmanın Sezgin Ay'a ait zemin katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Düzce'de ev yangını çıktı!

Beyciler Mahallesi Prestij Konutları A2 Blok'ta Sevda Atak'a ait olan apartman dairesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Düzce'de apartman dairesi yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın yönetim Sistemi ile orman yangınlarının büyümesinin önüne geçiliyor!

‘Yangın yönetim Sistemi’ ile orman yangınların büyümesinin önüne geçiliyor. 2 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen proje, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamalara göre 2013 yılı sonunda kuruma 60 milyon TL tasarruf sağladı.

Orman yangınlarına köpükle müdahale tatbikatı yapıldı!

Mersin Orman Bölge Müdürü Baca: "Orman yangınlarına ilk müdahale süremiz geçen yıl ortalama 17 dakikaydı, bu yıl süremizi 15 dakika ve altına indirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Düzce yangınları Haberi

Düzce yangınları

Konuralp Mahallesi Meşelik mevkisinde Hikmet Çetin'e ait fındık bahçesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, bahçenin bitişiğindeki ormanlık alana sıçradı. 


Çevredekilerin müdahalesi yetersiz kalınca Konralp Belediyesi itfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerine haber verildi.


Ekiplerin yarım saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında 4 dönümlük meşelik zarar...