11 / 05 / 2024

düzce yeni muhtarlık binası

düzce yeni muhtarlık binası

Düzce Belediyesi tarafından yapımına devam edilen muhtarlık hizmet binalarına 19 mahalle daha eklenecek. Binaların yapımı için yer tespitleri yapıldı.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Düzce'ye 309 yeni konut müjdesi!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Düzce Merkez'de 13.7 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan tarlayı 13 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Algün İnşaat'tan Düzce'ye 5 yeni proje!

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, Düzce'de 5 yeni proje inşa edecek.

düzce yeni muhtarlık binası Haberi

düzce yeni muhtarlık binası


Düzce Belediyesi tarafından yapımına devam edilen muhtarlık hizmet binalarına 19 mahalle daha eklenecek. Binaların yapımı için yer tespitleri yapıldı.


Düzce Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için yapılan hizmet binalarına 19 tane daha ekleniyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan hizmet binalarından bugüne kadar 20 mahalle muhtarı için yeniden yapılan ya da yenilenen hizmet binası bulunuyor. Proje kapsamında 19 mahalleye daha muhtarlık yapılması için yer tespiti işlemi tamamlandı. Binaların çok kısa bir süre içinde teslim edilmesi hedefleniyor. Yeni bina yapılacak mahalleler şöyle; Akınlar (Beslanbey), Mergiç (Esenköy), Fatih, Bahçelievler (4,5,6,7), Yeşiltepe (13,14), Nalbantoğlu, Kazukoğlu, Kuyumcuhacıali, Beyciler, Cumhuriyet, Dereli Tütüncü, Koçyazı, Körpeşler, Fevzi  Çakmak, Şıralık, Şehit Kemal Işıldak, Şehit Murat Demir, Terzialiler, Çiftepınarlar.



Düzce...