01 / 05 / 2024

düzce yol çalışmaları

düzce yol çalışmaları

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce alt yapısı tamamlanarak açılan Düzce Devlet Hastanesi çevre yollarının asfaltlanması aralıksız olarak sürdürülecek.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi merkez ve çevresinde özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde planlama ve program dahilinde, kamulaştırması tamamlanan yerlerde yol açma çalışmaları başlatıldı.

Düzce'de yollar ve kaldırımlar hızla tamamlanacak!

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Yenersoy şehir merkezindeki yeni açılan yollarla, alt yapısı tamamlanmış yollardaki kaldırımlar ile çevre düzenlemelerinin hızla tamamlanacağını bildirdi. Yenersoy sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

Yozgat Sarıkaya'da yol çalışmaları sürüyor!

SARIKAYA Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan parklarda düzenlemeler yapılırken, yol çalışmaları da sürüyor.

Karaman'da yol çalışmaları başladı!

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi'nde devam ediyor.

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

İstanbul Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Demir İnşaat, 2016'yı kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Şirket, ilk olarak İstanbul'un merkezi semtlerinden Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Gaziantep Araban-Besni duble yol çalışmaları başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, yapımı durdurulan 55 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden başlatıldığını bildirdi.

Tarihi Uzunçarşı'da dönüşüm çalışmaları başladı!

Başkan Toçoğlu, “Esnafımızla el ele verdik hayırlısıyla bu güzel çalışmayı başlattık” dedi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da başlatılan dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde yol çalışmaları başlıyor!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yol çalışmalarına hemen başlanması talimatı verdi.

düzce yol çalışmaları Haberi

düzce yol çalışmaları


Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde  yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  titizlikle yıkım ve temizleme çalışmalarına devam ederken, ardından çevre yolları ve şehir merkezindeki yollar kamulaştırılarak çalışmalar devam edecek.



Düzce...