03 / 05 / 2024

düzce yol yenileme

düzce yol yenileme

Düzce belediyesi tarafından kaldırım ve alanlarda bulunan kaldırım ve bordür taşları yeniden düzenleniyor. Kaldırımlarda bozulan kaldırım taşları yenileri ile değiştiriliyor. Yeni açılan yollarda da kaldırımlar yapılıyor.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Düzce Terminali için yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali için çevre yol bağlantıları tamamlanıyor. Kalıcı konutlar ve D-100 üzerinden Haydar Gördebil caddesine uzanan yolun terminal bağlantısı için son bölüm tamamlanıyor.

Düzce'de yollar genişliyor!

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

Düzce'nin bulvarları birleşiyor!

Düzce Belediyesi’nin çevre yolları ulaşım master programı çerçevesinde bulvarları birleştiriliyor. Son olarak Rasim Betir Paşa Bulvarı, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı’na bağlandı. Bunun için bir süredir Rasim Betir Paşa Bulvar yolu üzerindeki kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yol asfaltlandı.

Düzce Belediyesi yeni ulaşım ağı oluşturuyor!

Düzce Belediyesi Düzce’nin merkezi ile mahalleleri arasında yeni bir ulaşım ağı oluşturuyor. Bu kapsamda yapılan yol açma çalışmaları Kiremitocağı Mahallesinde sürüyor.

Düzce Çamköy'de yeni yollar açılıyor!

Düzce’de çevreyollarının açılması ve yeni bir ulaşım ağının kurulması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Çamköy mahallesinde yol açma çalışmalarına başlandı.

Düzce Terminali'ne yeni yol!

Düzce belediyesi tarafından yakında açılışı yapılacak olan terminalin otoban bağlantısı için çevre yollarının açılması ve kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol yapım çalışmalarına geçildi.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi merkez ve çevresinde özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde planlama ve program dahilinde, kamulaştırması tamamlanan yerlerde yol açma çalışmaları başlatıldı.

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

düzce yol yenileme Haberi

düzce yol yenileme


Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kaldırım düzenleme seferberliği başlatıldı. Bunun için öncelikle yeni açılan yollarda kaldırımlar yapılıyor. Ayrıca kaldırımlarda bulunan ancak yerinden oynamış ve bozulmuş kaldırım taşları da yenileri ile değiştiriliyor. Kurumların bulunduğu alanlarda da yürüyüş yolları kaldırım taşları ile yeniden düzenleniyor. 




Düzce...