28 / 07 / 2024

düzce yurt inşaatı

düzce yurt inşaatı

Düzce Valisi Ali Fidan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devredilecek yurdun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanılmayan binaların üç ayrı şekilde ihalesinin yapılarak çalışmalara başlandığını belirtti.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Almanya inşaat sektöründe normale dönüş süresi 11,1 olarak belirlendi!

Almanya'da koronavirüs salgınının sebep olduğu ekonomik krizin en fazla etkilediği sektörlerden hizmetler sektöründe 11,7 ayda faaliyetlerde normale dönüş beklenirken, inşaat sektöründe bu süre 11,1 ay, sanayi sektöründe de 10,1 ay olarak belirlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Düzce'de inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Düzce Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi'nde inşaat çöktü, yaşanan çökme sonucunda iki işçi yaralandı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

düzce yurt inşaatı Haberi

düzce yurt inşaatı

Bölgedeki güvenliğin sağlanması ve öğrencilerin barınmaları için kullanılmayan kalıcı iş yerlerinin yeni eğitim öğretim yılına yetiştireceğini aktaran Fidan, şöyle konuştu:


"Gerçekleştirdiğimiz projeler kapsamında, kalıcı iş yerlerini yurtlara dönüştürüyoruz. Bin 746 kişilik ilave kapasite oluşturuyoruz. Yurdumuzu yeni eğitim-öğretim yılına hazırlamak için çalışmalar hızla devam ediyor. Önemli olan buraları prestij binalar haline getirmektir. Örnek odamızı da yerinde inceledik gayet güzel olmuş. Bu binalar Düzce'nin sorunu olmaktan çıkıyor. Vatandaşımız ve buradaki esnafımızın için kullanışlı, huzurlu ve daha güvenli alanlar oluşturuyoruz."


Kullanılmayan iş yerlerinin yurda dönüştürülmesinin maliyetinin 15 milyon lira olduğunu bildiren Fidan, "Biz bu binaları KYK'ya kiraladığımız için her yıl 2 milyon 940 bin lira kira geliri var. Burayı KYK'ya kiralamış olduk. Dolayısıyla İl Özel İdaresi'ne 45 milyon lira getiri sağlayıp, bu binaları sorun...