28 / 04 / 2024

Düzcede okullar kapatıldı mı

Düzcede okullar kapatıldı mı

Düzce'de Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) irtibatlı oldukları tespit edilen 4 özel okul ve 4 dernek kapatıldı. Kentte daha önce de 50 işyeri mühürlenmişti.

Kripto para piyasasında 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı!

Dün kripto para borsalarında ciddi bir dalgalanma yaşandı. Bu dalgalanma sert düşüşlere neden oldu. 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı.

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Moritanya'da FETÖ'den devralınan okullar eğitim yuvasına dönüştürüldü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışındaki faaliyetlerini engellemek için yürütülen çalışmalar kapsamında Moritanya'da Türkiye Maarif Vakfına devredilen okullar, bilim yuvasına dönüştürüldü.

Nusret Gökçe'nin Mikonos'taki şubesi kapatıldı!

Yaptığı tuz dökme hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe’ye büyük şok yaşadı. Gökçe’nin 15 gün önce Mikonos’ta açtığı restoranı 48 saat boyunca kapatıldı.

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı!

Dün düşen uçakta bulunan ve hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı.

Fatih Zeyrek Sarnıcı'ndaki tünel betonla kapatıldı!

İstanbul Fatih'te tarihi Bozdoğan Kemeri'nin hemen yakınındaki Zeyrek Sarnıcı'nda defineciler tarafından açılan 10 metre derinliğindeki tünel beton dökülerek kapatıldı.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Bandırma Tematik Park için ödüller dağıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store kapatıldı!

Aralık 2012'deki açılışı olay olan ve Nisan 2014'te saldırıya uğrayarak yakılan İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki GS Store, zarar ettiği için kapatıldı.

Ambarlı Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü. Belediyenin döküme engel olmak yerine hafriyat dökülen alanın düzenlemesini yapması ise skandal olarak yorumlandı.

Terk edilmiş Astley Kalesi lüks bir villaya dönüştürüldü!

İngiltere'de bulunan yıllardır çürümeye terk edilmiş Astley Kalesi lüks bir villaya dönüştürüldü.Kalenin aslında uygun olarak tuğla ve ahşap malzeme kullanarak yapılan antik kalede etrafı açık olan odalar muhafaza edildi.

FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı!

Başbakan Yardımcısı Kaynak: "FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı, bunlara ait 2 bin 110 parsel taşınmaz Vakıflar Genel Müdürlüğüne intikal etti." dedi.

Düzcede okullar kapatıldı mı Haberi

Düzcede okullar kapatıldı mı

Düzce'de Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) irtibatlı oldukları tespit edilen 4 özel okul ve 4 dernek kapatıldı.


Alınan bilgiye göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde bir ilkokul, bir ortaokul ve 2 lise ile 4 derneğin faaliyetleri durduruldu. 


Kentte daha önce de FETÖ'yle bağlantısı tespit edilen 50 iş yerinin çalışma ruhsatı iptal edilerek...