18 / 07 / 2024

düzcede poyraz

düzcede poyraz

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dün etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle, denizde dalga boyu 5 metreyi aştı. Sabah saatlerinden beri etkisini sürdüren ve saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle balıkçı tekneleri denize açılamadı...

Melih Poyraz kimdir?

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz kimdir? Melih Poyraz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Poyraz`ın biyografisi...

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Mırzayev tarafından kuruldu.

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Tayfun Ertuğ tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kuyucu ve İdil Özkam tarafından kuruldu. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm şenlikle anlatıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına önem veren Büyükçekmece Belediyesi, iMmarsinan Mahallesi Poyraz Sokak'ta kentsel dönüşümü şenlikle anlattı. 

Kentsel dönüşümde sosyal donatı şart!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından H. Gül Kolaylı, İnşaat Mühendisleri Odası Çağdaş Mühendisler Grubu Başkan Adayı Yaşar Poyraz ile röportaj yaptı. İşte Gül Kolaylı'nın o röportajı...

Çekmeköy'de dönüşüm 10 yıla kadar tamamlanacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki yenilikleri ve Anadolu yakasının Çamlıca'sı olma projelerini anlattı. Poyraz; "Çekmeköy'de on yılın sonunda Çekmeköy’ün tamamında yani Ömerli, Alemdağ, Taşdelen’de dönüşüm tamamlanmış olacak." dedi.

Yaşar Poyraz: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış!

Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış taşlarını tek tek ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Yaşar Poyraz, bu kez de İller Bankası, Karayolları ve DSİde görev yapan inşaat mühendisleri ile bir araya geldi, amaçlarını ve hedeflerini paylaştı.

Yaşar Poyraz: Bursa'da dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan ve hedeflerinin arasındaki konu başlıklarından bahseden Yaşar Poyraz ''Bursa'da kentsel değişim şart" dedi.

Kuleli Evleri Poyraz 2’de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Profesyonel mimari ekipler tarafından özenle tasarlanan Kuleli Evleri Poyraz II projesi, gerek dış mimarisindeki modern çizgileri, gerekse estetiğin konforlu yaşam alanlarına dönüştürüldüğü iç dekorasyonları ile fark yaratmaktadır.

Art Teknik Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Teknik Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ruhi Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziarn'da Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Poyraz Çekmeköy projeleriyle ilgili bilgi aldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

düzcede poyraz Haberi

düzcede poyraz

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dün etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle, denizde dalga boyu 5 metreyi aştı. Sabah saatlerinden beri etkisini sürdüren ve saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle balıkçı tekneleri denize açılamadı. Boyu 6 metreye yaklaşan dalgalar, kıyı kesiminde etkili oldu. Kuzey Ege'de de kuvvetli poyraz, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Fırtına yüzünden Bozcaada-Geyikli arasında bazı feribot seferleri iptal edildi. İskenderun'da şiddetli yağıştan dolayı sahil kordonunda deniz taşarken Aydın'ın gözde tatil yöresi Kuşadası'nda da yağmur ve şiddetli fırtına etkili...