10 / 05 / 2024

Düzenleyici ve denetleyici kurumlara ayrılan bütçe

Düzenleyici ve denetleyici kurumlara ayrılan bütçe

Düzenleyici ve denetleyici kurumların 2021 yılı bütçesinden alacağı pay 8,4 milyar lira olarak belirlendi.

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ünal Çak tarafından kuruldu.

Konut üretiminde düzenleme ve fiyat denetimi yapılmalı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, kiralara ilişkin düzenleme ve fiyat denetiminin yapılması gerektiğini belirtti.

Blt Dış Ticaret Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Blt Dış Ticaret Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi  Kartal’da   10 bin TL sermaye bedeli  ile  Yücel Bulat tarafından kuruldu.

Evkamak Dış Ticaret Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Evkamak Dış Ticaret Ve Mühendislik Limited Şirketi Bakırköy’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Gönül  Filiz tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Fransa, düzenleyici uyumlu ilk kripto para fonunu onayladı!

Fransız varlık yöneticisi Melanion Capital, AB’nin ilk düzenleyici uyumlu kripto para fonunu başlatmak amacıyla onay aldı.

Sv Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sv Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Düzenleyici ve denetleyici kurumlara ayrılan bütçe Haberi

Düzenleyici ve denetleyici kurumlara ayrılan bütçe

2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi verileri derlemelerine göre, düzenleyici ve denetleyici kurumlara gelecek yıl için toplam 8 milyar 436 milyon 256 bin lira ödenek tahsis edildi.  Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 5 milyar 900 milyon liralık ödenekle bütçeden en yüksek payı alacak kurum oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gelecek yıl bütçesinden Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna (BDDK) 924 milyon lira, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) 323 milyon lira, Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) yaklaşık 408,7 milyon lira, Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) 224,2 milyon lira, Kamu İhale Kurumuna (KİK) 150 milyon lira, Rekabet Kurumuna 137,5 milyon lira, Nükleer Düzenleme Kurumuna 184,6 milyon lira, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumuna yaklaşık 56 milyon lira, Kişisel...