02 / 05 / 2024

düzenli atık depolama tesisleri

düzenli atık depolama tesisleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 'AB Çevresel Gürültü Direktifi İçin Uygulama Kapasitesi Projesi' ile İstanbul, Bursa, İzmir, Kocaeli, Ankara, Adana ve Samsun olmak üzere toplam 7 ilde stratejik gürültü haritası hazırlanacağını belirtti...

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Arasya Enerji Ve Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasya Enerji Ve Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Ali Can tarafından kuruldu.

Asfa Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfa Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Eser ve Fahrettin Ertemel ortaklığında kuruldu. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Elmas tarafından kuruldu.

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

düzenli atık depolama tesisleri Haberi

düzenli atık depolama tesisleri


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 'AB Çevresel Gürültü Direktifi İçin Uygulama Kapasitesi Projesi' ile İstanbul, Bursa, İzmir, Kocaeli, Ankara, Adana ve Samsun olmak üzere toplam 7 ilde stratejik gürültü haritası hazırlanacağını ve seçilen diğer pilot illerde gürültü haritası uygulama çalışmalarının yürütüleceğini söyledi. Bayraktar, bisikletin Türkiye'de de yaygınlaştırılması için bakanlığın belirlemiş olduğu kriterlere uygun yapılacak güvenli bisiklet yolu ve park yerleri yapımına finansal destek vermeye başladığını belirtti. 


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe görüşmeleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bütçelerinin görüşülmesine başlandı. Bir sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, içme ve kullanma suyu temin edilen yaklaşık 160 adet yüzeysel su kaynağının korunması çalışmalarının etkin bir şekilde yürütüldüğünü kaydetti. 


Su kirliliğinin önlenmesi amacıyla;...