08 / 06 / 2024

Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma

Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma toplantıda satış ofisi elemanı niteliklerinden bahsetti

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Galip Kızılarslan tarafından kuruldu.

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Vkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Karagöz tarafından kuruldu.

Dş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Daşdan Şenel tarafından kuruldu.

Tech Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Nüsürettin Aslan tarafından kuruldu.

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çokyiğit  tarafından kuruldu.

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

Güvenevim Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenevim Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Khanahmadi ve Soheil Khonji tarafından kuruldu.

Zumra Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zumra Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli Erkan Serbest tarafından kuruldu.

Er Group Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Group Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenker Kale ve İlker Ersoy tarafından kuruldu.

Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma Haberi

Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma
Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma'nın konuşması: 


Düzlem Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma ben. 14 kişilik bir grubuz. Biz de tabii inşaat mühendisi, makine mühendisi, işletmeci... Bu işi okulunda yapanlar da var fakat baktığımız zaman farklı bir şekilde gidiyor sermaye. 


Biz de satış temsilcileri aldığımız zaman... Departmanlarımız var. Ben satış bölümüne bakıyorum. İnşaat mühendisi ve işletmeciyim. İşletme üzerine iktisat yaptım. Satış bölümüne eleman aldığımız zaman yaşının genç olmasına bakıyoruz. 22-30 yaş arası… 



Çünkü gerçekten öncelikle müşteri kapıdan girdiği zaman etkilenmesi gerekiyor. Görüntü önemli. Sadece görüntüyle de kalmaması lazım bunu doldurması lazım. İnsan ilişkileri çok önemli. Projeyi çok iyi sunması lazım....