27 / 07 / 2024

DYO 2017 serisi

DYO 2017 serisi

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Stüdyo daire yönetmeliği metni 2017!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan yönetmelik gereğince stüdyo dairelerin yapımı yasaklanıyor. İşte stüdyo daire yönetmeliği metni 2017..

Stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni İmar Yönetmeliği Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak. Peki, artık stüdyo daire yapılmayacak mı?

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

DYO Senkron serisi, boyanın farklı tonlarını duvarlara yansıtıyor!

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Kelebek’in İlia Serisi tanıtıldı!

Kelebek’in, küçük metrekarelerde ferah alanların nasıl dekore edildiğini göstermek amacıyla kurguladığı Stüdyo 40 konsepti içinde sergilenen İlia Serisi fonksiyonel detayları estetik dokunuşlarla buluşturuyor.

Royal İstanbul Projesi 2017'de teslim edilecek!

3 bine yakın ünitenin planlandığı Royal istanbul projesinde 1000 kadar daire olacak. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer alacağı Royal İstanbul projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim edilecek.

Dumankaya Sancaktepe Evleri'nde 153 bin TL'ye stüdyo!

Dumankaya Sancaktepe Evleri'nde stüdyo dairelerin fiyatları 153 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ön satışların başladığı Dumankaya Sancaktepe Evleri projesinde daire teslimleri 2017 yılı Nisan ayında yapılıyor...

Stüdyo 2012'de 22 dairenin satışı devam ediyor!152 bin TL'ye!

Stüdyo 2012'de kalan 22 dairenin satışı 152 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

Stüdyo 2011 Evleri'nde son 3 daire 135 bin TL'ye!

Dudullu Stüdyo 2011 Konutları'nda son 3 dairenin satışı 135 bin TL ile 145 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Dyo, kış ayları için renk önerilerinde bulundu!

Dyo’nun önerileriyle yaşadığınız tüm mekânlarda yapacağınız küçük değişiklikler kış aylarının kasvetli havasını dağıtacak, yaşam enerjinizi tazeleyecek…

DYO Klimatherm ile bilinçli yalıtım!

Kışın doğalgaz, yazın elektrik faturalarından tasarruf etmenin en etkili yolu ısı yalıtımı… Üstelik, 2011 yılında çıkan yönetmelik gereği yeni yapılan binalarda zorunlu bir uygulama. Mevcut binalarda ise 2017 yılına kadar ısı yalıtımı yaptırılması gerekiy

Dyo, kendini ısı yalıtımı sektörüne Klimatherm ile tanıttı!

Boya sektöründe 58 yıllık deneyime sahip, Türkiye’nin ilk yerli boya markası Dyo, boyadaki uzmanlığını ısı yalıtımı sektörüne Klimatherm ile taşıyor...

DYO 2017 serisi Haberi

DYO 2017 serisi

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. Sedef veya yansıma etkisine sahip Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor. Sedef ve yansıma etkilerine sahip Senkron, mekanlara büyüleyici tonlar katıyor.


DYO’dan evlerini renklendirmek isteyenler için yeni bir ilham kaynağı! DYO Senkron serisi, sedef ve yansıma etkili iki farklı ürünle duvarlarda renk dönüşümünü başlatıyor. Modifiye akrilik emülsiyon esaslı Senkron, birçok desen seçeneği ile dekorasyonda yaratıcı fikirler getirmek isteyenler için ideal.


İnci beyazı renginde üretilen ‘Senkron Sedef Etkili’, DYO Renk Pınarı makinelerinde elde edilen 18 farklı rengi ile sedef etkisini duvarlara taşıyor ve insanda yüzeye dokunma hissi yaratıyor. ‘Senkron Yansıma Etkili’ ise gold rengi ile boyandığı yüzeye göre rengin tonunu değiştiriyor.Ürün, açık renkli zeminde daha yumuşak bir görünüm kazanırken, siyah gibi koyu bir zeminde...