15 / 05 / 2024

dyo boya renk yelpazesi

dyo boya renk yelpazesi

Boyadaki yeni trendleri takip etmek için kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi’ne sahip DYO’nun geniş ürün yelpazesine bakmak yeterli. DYO ailesine en son katılan ürün ise su bazlı içeriği ile öne çıkan Hidrolux oldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

DYO, Rusya pazarında büyümeyi hedefliyor!

DYO, 2,2 milyar dolarlık Türkiye boya pazarının büyük oyuncularından biri. Bu yıl ciroda 1 milyar TL'yi aşacak olan şirket, Rusya pazarında büyümeyi hedefliyor. DYO Genel Müdürü Serdar Oran, "Beş yılda Rusya pazarındaki ciromuzu 5 kat artıracağız" diyor.

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

DYO gayrimenkullerini satıyor!

DYO ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. 5 ildeki 6 gayrimenkulünü satışa çıkaran ünlü boya firmasının gayrimenkul fiyatları 65 bin TL'den başlıyor.

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

dyo boya renk yelpazesi Haberi

dyo boya renk yelpazesi

Boyadaki yeni trendleri takip etmek için kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi’ne sahip DYO’nun geniş ürün yelpazesine bakmak yeterli. DYO ailesine en son katılan ürün ise su bazlı içeriği ile öne çıkan Hidrolux oldu. Ahşap ve metal yüzeylerin yanı sıra duvarlarda kullanılan Hidrolux, sentetik boyaların gösterdiği performansın üzerine eklenen üstün özellikleri ile pek çok avantajı da beraberinde getiriyor.


Hidrolux’ün sunduğu yeniliklerden en önemlisi, çevresel faktörlerin ve sürdürülebilirliğin önem kazanmasıyla artık çok fazla tercih edilen su bazlı içeriği… İnsan sağlığını ve çevreyi korurken yüzeylerin daha çabuk kurumasını sağladığından, ustanın da ev sahibinin de değerli zamanını boşa harcamıyor. Zamanı iyi kullanan Hidrolux ile boyanan mekânlarda herhangi bir koku oluşmuyor ve boyandıktan kısa bir süre sonra hayat kaldığı yerden devam ediyor.


Sentetik alternatifleri kadar...