05 / 05 / 2024

Dyo boya satış rakamları

Dyo boya satış rakamları

Geçen yılın hedeflerine ulaşıp büyümelerinin devam ettiği bir sene olduğunu dile getiren Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, satışlarının 2011'e göre yüzde 16 artışla 486 milyon TL'ye yükseldiğini açıkladı...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Polat Rezidans'ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde yer alan Polat Rezidans'taki mobilyalı 1+0 daireler satışa sunuldu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

Stüdyo dairelerin fiyatları düştü!

İmar yönetmeliğinin 1 Temmuz’da değişmesiyle birlikte 1+0 stüdyo daire satış fiyatlarında fırsat doğdu. Stüdyo dairelerin fiyatları düştü.

DYO gayrimenkullerini satıyor!

DYO ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. 5 ildeki 6 gayrimenkulünü satışa çıkaran ünlü boya firmasının gayrimenkul fiyatları 65 bin TL'den başlıyor.

Manzara Adalar'da 240 ay vadeyle!

Stüdyo dairelerin satışlarının tamamlandığı Kartal Manzara Adalar'da 62 metrekare 1+1 daireler 406 bin 656 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Dyo boya satış rakamları Haberi

Dyo boya satış rakamları


Dyo markası olarak boya sektöründe pek çok ilke imza attıklarının ve sektörün öncü şirketlerinden olduklarının altını çizen Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, "Bu rolümüzü sürdürmek için teknolojiye ve inovasyona yatırım yapıyoruz. Her yıl satışlarımızın yüzde 2'sini Ar-Ge'ye ayırıyoruz ki, bu rakam Türkiye ve gelişmiş ülkeler ortalamasının üzerinde. Ürün kalitemiz ile de iddialıyız" dedi. 


Geçen yılı hedefleri paralelinde geride bırakan Dyo, 2011 'e göre satışlarda yüzde 16'lık artış sağladı. Geçen yılın hedeflerine ulaşıp büyümelerinin devam ettiği bir sene olduğunu dile getiren Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, satışlarının 2011'e göre yüzde 16 artışla 486 milyon TL'ye yükseldiğini açıkladı. Geçen yıl boya sektöründe miktar bazında küçülme yaşanmasına rağmen Dyo olarak boya sektörünün üzerinde bir büyümeye ulaştıklarını vurgulayan Yiğitbaşı, faaliyette...