13 / 05 / 2024

DYO Boya sermaye

DYO Boya sermaye

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Casati Spa firmasına bağlı olan Casati markasını satın almak için Casati Türkiye'den ise iş devri konularında görüşmeler gerçekleştirildi ve DYO Boya Casati'yi aldı...

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammet Gezginci tarafından kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

DYO Boya sermaye Haberi

DYO Boya sermaye

DYO Boya tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Daha önce 6 Ağustos 2013 ve 29 Ağustos 2013 tarihli özel durum açıklamalarımızda bahsi geçen sözleşmelerimize ilişkin tüm ön şartların yerine gelmesiyle, söz konusu sözleşmelerin tamamlandığı hususunu beyan ederiz.


Bilgilerinize arz ederiz.


Saygılarımızla,


DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET...