27 / 05 / 2024

dyo finansal rapor

dyo finansal rapor

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada denetim şirketi olarakYöntem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş'Yİ seçtiğini açıkladı

MHR GYO 2023 yılının ilk 9 ayında 891 milyon 495 bin 322 TL kar elde etti!

MHR GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) 30 Eylül tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı.

Fuzul GYO 2023'ün ilk 6 ayında 15.9 milyon TL hasılat elde etti!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. 

Ziraat GYO 2023 yılının ilk 6 ayında 1.3 milyon TL hasılat elde etti!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. 

Alarko GYO 2023'ün ilk yarısında 63.2 milyon TL hasılat elde etti!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. 

Özderici GYO yılın ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ile toplam varlığı ne kadar oldu?

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ve toplam varlığı ne kadar oldu?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, 2022'nin ilk 9 ayında 2.7 milyar TL hasılat elde etti!

Vakıf GYO 30 Eylül 2022 tarihinde sona eren faaliyet dönemine ait finansal rapor, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayımladı. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? 

Ziraat GYO tarafından 2022'nin ilk 3 ayına ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal rapor yayınlandı. Peki Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? İşte o veriler...

dyo finansal rapor Haberi

dyo finansal rapor


DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yaptğı açıklama şu şekilde; 


Şirketimiz Yönetim Kurulu 03.03.2014 tarihinde, Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşünü alarak, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve İlgili Mevzuat uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, 2014 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere, Şirketimizin finansal tablo ve raporlarının denetlenmesi için, Yöntem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. (a member firm of Nexia International)'ın seçilmesine ve bu seçimin 2013 yılına ilişkin yapılacak Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına, karar vermiştir.


Bilgilerinize arz...