06 / 05 / 2024

DYO fiyatı

DYO fiyatı

Neşesi ve hüznüyle bir yılı daha bitirmeye hazırlanıyoruz. Yepyeni bir yılı güzel dilekler ve yeni heyecanlarla beklerken, Dyo’nun Renkli Dilekler Kampanyası ile 2014’e veda etmeye ne dersiniz?

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Beylikdüzü Akros İstanbul güncel fiyat!

Beylikdüzü Akros İstanbul güncel fiyat listesi stüdyo dairelerde 558 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Mahall Bomonti İzmir tam fiyat listesi!

Mahall Bomonti İzmir tam fiyat listesi stüdyo dairelerde minimum 416 bin TL'den başlıyor. Proje Türkerler İnşaat tarafından İzmir Konak'ta inşa ediliyor...

Babacan Premium Rezidans fiyat listesi!

Babacan Premium Rezidans fiyat listesi stüdyo dairelerde 176 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Rezidans Esenyurt projesinde ilk etaptaki daireler Haziran 2018 yılında teslim ediliyor...

Adam Kule Rezidans fiyat listesi!

DAP Yapı Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Adam Kule Rezidans fiyat listesi kapsamında fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Concord İstanbul fiyat bilgileri!

Stüdyo, 1 oda 1 salon ,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunan Kadıköy Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Concord İstanbul fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar fiyat!

İş GYO Manzara Adalar fiyat listesi kapsamında stüdyo dairelerin fiyatları 278 bin 408 TL'den başlangıç gösteriyor. Manzara Adalar projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Folkart Life Bornova İzmir fiyat!

Toplam 828 adet konuttan meydana gelen proje İzmir' in Bornova ilçesinde yükseliyor. Folkart Life Bornova İzmir fiyat listesi kapsamında stüdyo konutlarda 185 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Toya Moda Evleri fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda Evleri fiyat listesi kapsamında stüdyo evler 225 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesi!

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesine göre 1+0 daireler 219 bin TL'den başlıyor. Toplam 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana gelen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Servi Stüdyoları fiyat bilgisi!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan Servi Stüdyoları 4 blok şeklinde yükseliyor. Servi Stüdyoları fiyat bilgisine göre 60 bin TL' den başlıyor ve 65 bin TL' ye kadar yükseliyor.

Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans 'ta yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İşte Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat listesi...

DYO fiyatı Haberi

DYO fiyatı

Sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve  para… 2015 yılına ait her birimizin farklı dilek ve istekleri var. Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Renkli Dilekler” kampanyasına katılanlar arasından 50 şanslı kişi, 2015’ten dilediğini paylaşarak Milli Piyango Bileti kazanma şansı yakalayacak. Bunun için tek yapmanız gereken www.renklidilekler.com web sitesindeki birbirinden renkli kartlardan birini seçmek.


Her biri ayrı bir dileği (aşk, huzur, eğlence, para, sağlık, kahkaha, şans vb.) simgeleyen renklerden dilediğini seçen kullanıcılar, dileklerini Facebook veya Twitter hesaplarından #RenkliDileklerDyo hashtag’iyle paylaştıklarında karşılarına çıkan formu doldurarak çekilişe katılabilecekler.


25 Aralık 2014 tarihine kadar www.renklidilekler.com sitesinde devam edecek kampanya sonunda çekilişle belirlenecek Milli Piyango Bileti kazanan 50 şanslı kişinin adı yine bu adreste...