21 / 05 / 2024

Dyo Instagram hesabı

Dyo Instagram hesabı

Ürünleri ile 61 yıldır hayatımızı renklendiren boya sektörünün öncü markası DYO’nun yeni bir sosyal medya hesabı var.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.

Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı!

Bir süredir beraber yaşan ünlü manken Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı. Soydan, haberi Instagram hesabından duyurdu…

Justin Bieber Beverly Hills'teki evini satıyor!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, evlendikten sonra eşiyle birlikte oturduğu evi satmaya karar verdi. Bieber Instagram hesabından "Evimi satmak istiyorum, ilgilenen çıkar mı?" diye duyurdu.

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleri ayırdı!

Sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleri ayırdı. Eşiyle yaşadığı Göktürk'teki evden ayrılan Esmersoy, bir arkadaşının yeni ev hediyesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Serdar Ortaç'tan villa açıklaması!

2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Serdar Ortaç, hakkında çıkan iddiaları Instagram hesabından kesin bir dille yalanladı.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Şeyma Subaşı'nın kafe hazırlıkları tam gaz!

Instagram hesabından tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum" diye bir açıklama yapan Şeyma Subaşı hazırlıklara son sürat devam ediyor.

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

İşte Demet Akalın'ın Acarkent'teki villası!

DJ ve Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın satın aldığı 18 milyon TL değerindeki evini Instagram hesabında paylaştı.

Dyo renkli dünyasıyla artık Instagram’da!

Ürünleri ile 61 yıldır hayatımızı renklendiren boya sektörünün öncü markası DYO’nun yeni bir sosyal medya hesabı var.

Seda Sayan oğluna 12 milyon dolara apartman aldı!

Oğulcan Engin, babası ve mimar Fırat Bozfırat’la geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Fırat abi bizi fikirleriyle büyüledi. Projelerimiz çok yakında” notunu düşmüştü.

Dyo Instagram hesabı Haberi

Dyo Instagram hesabı

Ürünleri ile 61 yıldır hayatımızı renklendiren boya sektörünün öncü markası DYO’nun yeni bir sosyal medya hesabı var. DYO’nun renkli instagram dünyası ile tanışmak isteyenler https://instagram.com/dyoboya adresinden hesabı takip edip hayatlarına renk katabilirler.


İçeriğinde modadan doğaya; sanattan dekorasyona; yenilikçi 3D tasarım örneklerinden ürünlerine kadar birçok renkli ve çarpıcı görselin yer alacağı DYO’nun instagram hesabı, boya ve renkler konusunda sosyal medya kullanıcılarına yeni ufuklar açacak. Çok yakında ödüllü yarışmalar ve kampanyaların düzenleneceği sayfada takipçileri hoş sürprizler...