03 / 05 / 2024

dyo renk seçenekleri

dyo renk seçenekleri

Anne ve babaların evde en çok özen gösterdikleri bölüm kuşkusuz çocuk odaları… Mobilyasından perdesine kadar tüm detayların titizlikle planlandığı odaların dekorasyonunda, kullanılan boyanın rengi kadar özellikleri de büyük önem taşıyor.

Dyo'da binlerce renk seçeneği ile kendi boyanızın mimarı olun!

Bahar ile birlikte evlerimiz de çiçek açsın diyenler, DYO Renk Pınarı’nın binlerce renk seçeneği arasından kendi renklerini oluşturabilirler. Kendi tarzını ve seçimlerini yansıtanlar, yaşadığı alanların rengini seçmekte de diledikleri kadar özgürler.

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri!

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri olarak yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 96 ay vadelendirme olarak ilk seçenek sunuluyor. Projede toplam 1.100 daire bulunuyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

İstanbul 216 ödeme seçenekleri!

İstanbul 216 ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje 24 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Nurol Life ödeme seçenekleri!

Nurol Life ödeme seçenekleri kapsamında bir miktar peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım teslimde ödeniyor.İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen projede 502 tane daire ve 50 tane ofis bulunuyor.

Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri olarak 48 ay vadelendirmede 0 faiz uygulanıyor. Projede toplam 2 bin 550 adet daire yer alıyor.

Aqua City Denizli ödeme seçenekleri!

Aqua City Denizli ödeme seçenekleri kapsamında 80 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılacak olan proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri!

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 20 ay vadelendiriliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor.

Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Evora İstanbul Evleri'nde son 300 adet konut ve 35 adet dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Evora İstanbul ödeme seçenekleri...

Kiler GYO Referans Güneşli ödeme seçenekleri!

Daire fiyatları lansmana özel olarak 187 bin TL'den başlangıç gösteren Referans Güneşli Rezidans 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kiler GYO Referans Güneşli ödeme seçenekleri...

Referans Güneşli Evleri ödeme seçenekleri!

Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika uzaklıkta bulunan Referans Güneşli 161 tane daire ve 32 tane dükkandan oluşuyor. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme seçenekleri...

Bağcılar Referans Güneşli ödeme seçenekleri!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Güneşli Evleri'nde 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli ödeme seçenekleri...

dyo renk seçenekleri Haberi

dyo renk seçenekleri

Su bazlı boyalar; kokusuz ve sağlıklı olduklarından çocuk odalarında doğru tercihtir. İnovatif ürünleri ile farklılaşan DYO, ‘evin en özel odası’ için pek çok seçeneğe sahip. Doğdukları ilk günden itibaren anne karnındaki sıcaklığı arayan bebeklerin odasına, içindeki mikro cam bilyeler sayesinde ısı kaybını azaltan Dyonem, biraz daha büyüyüp yaratıcılığını odasının duvarlarına yansıtan küçük yaramazlar için leke tutmayan Dyojen ve yağ iticiliği yüksek, PTFE katkılı Teknoplast. Hepsinin ortak özelliği ise su bazlı, sağlıklı ve çevre dostu olmaları.   



Sıcacık ve sağlıklı bebek odaları için Dyonem…


DYO’nun sorunlu yüzeylere özel olarak geliştirdiği Dr. Dyo serisinde yer alan Dyonem, mutfak ve banyo gibi nemin en yoğun olduğu bölümlerin yanı sıra bebek odaları için ideal bir boya. Formülünde ısı kaybını engelleyen mikro cam bilyeler bulunan Dyonem...