06 / 05 / 2024

DYO sektör lideri

DYO sektör lideri

1927 yılında İzmir Şeritçiler Çarşısı’nda kurulan Durmuş Yaşar Müessesesi ile temelleri atılan, Türk sanayiinin emekleme dönemini yaşadığı 50’li yıllarda Türkiye’nin ilk yerli boya fabrikası olarak kurulan DYO, 60. yaşını kutladı.

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Konut sektöründe yeni rota çiziliyor!

Koronavirüs nedeniyle konut sektöründe yeni rota çiziliyor. Değişim rüzgarlarının estiği sektörde stüdyo ve 1+1 daireler kalkıyor.

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Türk çimento sektörü üretimini yüzde 50 artırdı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, son 10 yılda üretimini yüzde 50 artırdı. Türk çimento sektörünün 2016 yılında 77 milyon ton üretime ulaşmasıyla Avrupa'nın Lideri olduğunu açıkladı.

Doğrudan yatırımın lideri gayrimenkul sektörü!

Geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü’nün (UNCTAD) açıkladığı raporda uluslararası doğrudan yatırımın en fazla ilgi gördüğü sektör olarak da Türkiye’nin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektörünün bulunduğu açıklandı.

TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri!

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri.

Akdeniz İnşaat sektörün dijital lideri oldu!

"Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.

DYO yeni ürünü Hidrolux'u tanıttı!

Boyadaki yeni trendleri takip etmek için kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi’ne sahip DYO’nun geniş ürün yelpazesine bakmak yeterli. DYO ailesine en son katılan ürün ise su bazlı içeriği ile öne çıkan Hidrolux oldu.

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir!

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir. 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen “ Helal Turizm ” konulu panelde Türkiye’nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

BIM Uzmanlık Sertifika Programı inşaat sektöründe maliyeti düşürecek!

3D yazılım lideri Autodesk ve İstanbul Teknik Üniversitesi ( İTÜ ) işbirliğiyle oluşturulan “BIM Uzmanlık Sertifika Programı” ile inşaat sektöründe önemli bir ihtiyacın karşılanması planlanıyor.

DYO sektör lideri Haberi

DYO sektör lideri

1927 yılında İzmir Şeritçiler Çarşısı’nda kurulan Durmuş Yaşar Müessesesi ile temelleri atılan, Türk sanayiinin emekleme dönemini yaşadığı 50’li yıllarda Türkiye’nin ilk yerli boya fabrikası olarak kurulan DYO, 60. yaşını kutladı.

DYO Boya Fabrikaları, 1954 yılından bu yana her biri sektörde ilk olan yenilikçi ürünleri ile hayatımıza renk katıyor. İnşaat boyalarından sanayi boyalarına, mobilya boyalarından otomotiv boyaları ve toz boyaya kadar pek çok sektörde faaliyet gösteren DYO, son 5 yıldaki büyüme ivmesini 2014 yılında da sürdürerek 2015 yılı için güç topladı. 2014’te 2 yeni sektöre daha adım atan ve fabrika sayısını 5’e çıkaran DYO’nun 60. yıl kuruluş yıldönümü töreninde, Yaşar Topluluğu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’a Dyo çalışanları tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. 

Türkiye’de boya sanayiinin gelişimine de öncülük eden...