11 / 05 / 2024

E Dağıtım Sistemi nedir

E Dağıtım Sistemi nedir

‘e-Dağıtım Sistemi’yle altı ayda 15 bin 900 ruhsatın denetlendiğini söyleyen Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin “Denetim firmaları, yazılım sistemi tarafından belirleniyor. Hiçbir firma kendisine gelecek işi önceden bilme şansına sahip değil” şeklinde konuştu.

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

E-Dağıtım Sistemi’yle 6 ayda 15 bin 900 ruhsat denetlendi!

‘e-Dağıtım Sistemi’yle altı ayda 15 bin 900 ruhsatın denetlendiğini söyleyen Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin “Denetim firmaları, yazılım sistemi tarafından belirleniyor. Hiçbir firma kendisine gelecek işi önceden bilme şansına sahip değil” şeklinde konuştu.

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Gökçe ve Hatice Burcu Sarıca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kağthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Sakarya doğalgaz dağıtım sistemi yapımı için acele kamulaştırma!

Sakarya ilinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yunanistan sınırına doğalgaz dağıtım merkezi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan sınırında, Türkiye topraklarında bir dağıtım merkezi, bir hat oluşturmayı ve oradan talebe cevabın verilmesi noktasında Rusya ile bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

AGCO, Türkiye'yi dağıtım üssü yapacak!

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi!

TEDAŞ’tan elektrik dağıtımını borçlarıyla birlikte devralan özel dağıtım şirketleri, ödenmemiş tek abonenin borcundan dolayı isim soyadı benzerliği olan bütün abonelere haciz gönderiyor. Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi...

Elektrik dağıtım yatırımlarına düzenleme geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Elektrik Piyasası Dağıtım Sistemi Düzenlemeye Esas Yatırım Harcamalarının Belirlenmesi ve Gerçekleşmesinin İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar'da değişikliğe gitti.

E Dağıtım Sistemi nedir Haberi

E Dağıtım Sistemi nedir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın inşaatların daha kaliteli bir biçimde denetlenmesi için uygulamaya koyduğu ‘Yapı Denetim e-Dağıtım Sistemi’nde altı ay geride kaldı. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bu sürede Türkiye genelinde 15 bin 900 ruhsat ve 22 milyon metrekare inşaat denetletildi. Yeni sistemle beraber yapı denetimcilerin müteahhitlere gidip ‘Biz sizi denetlemek istiyoruz’ demediğini söyleyen Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Genel Başkan’ı Nazmi Şahin “Yarı kamu görevi üstlenen yapı denetim firmaları, bakanlık yazılım sistemi tarafından mesai saatleri dışında otomatik olarak belirlenmektedir. Hiçbir yapı denetim firması kendisine gelecek işi önceden bilme şansına sahip değil. Tamamen bağımsız ve herhangi bir pazarlığa tabi tutulmadan gelen işlerin projeleri, yapı denetim firmasının yetkin denetçi mühendisleri tarafından mevzuata uygun bir şekilde inceleniyor ve eksikleri varsa...