29 / 04 / 2024

E Detay adres

E Detay adres

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yunus Ekşi tarafından kuruldu.

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

EYT'liler dikkat! Kritik çifte maaş detayına hemen bakın! Peş peşe açıklandı! 

Milyonlarca EYT'linin emeklilik yolunu açmak için yapılan çalışmalarda resmen sona yaklaşıldı. EYT'liler dikkat! Kritik çifte maaş detayına hemen bakın! Peş peşe açıklandı! 

EYT'de kritik borçlanma detayı! Bunları yapanlar ve 18 yaşından önce sigortalı olanlar hemen bakın! Peş peşe açıklandı..

EYT yasa teklifi pazartesi günü resmen Meclis'e sunulacak. EYT'de kritik borçlanma detayı! Bunları yapanlar dikkat! Peş peşe açıklandı...

EYT'de sona yaklaşıldı! Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor ve merakla araştırılıyor. Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yunus Ekşi tarafından kuruldu.

Adres kodu ne işe yarar?

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasına başladı. Peki Adres kodu nasıl sorgulanır? Adres kodu ne işe yarar? İşte tüm merak edilenler...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Bahçeşehir Soyak Konforia adres!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılan Konforia projesi 15 kat şeklinde yükseliyor. Bahçeşehir Soyak Konforia adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi' nde yükseliyor.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres bilgilerine göre İstanbul'un Başakşehir - Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde yükseliyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı adres!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteren proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı adres bilgileri kapsamında proje İzmir'in Çeşme Paşalimanı’nda hayata geçiriliyor.

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alıyor. 98 adet daireden oluşan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.

Adabahçe Evleri adres bilgileri!

Adabahçe Evleri projesinde 3+1 daireler 151 metrekareden, 4+1 daireler 194 metrekareden başlayan alan büyüklüklerine sahip. Proje Gezmişler İnşaat imzasıyla yükseliyor. İşte Adabahçe Evleri adres bilgileri...

E Detay adres Haberi

E Detay adres

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yunus Ekşi tarafından kuruldu.

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bilumum inşaat malzemelerinin ticaretini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. İşlevini kaybetmiş veya taşınması öngörülen konut, gece kondu alanları, sanayi alanları, ulaşım alanları, eğitim ve sağlık alanları vb. gibi kentsel...