02 / 05 / 2024

e-Fatura uygulama

e-Fatura uygulama

e-Fatura forum sitesi açıldı. Artık sorularınızı e –Fatura Forum Sitesi aracılığıyla sorabilecek; daha önce sorulmuş soruların cevaplarını da görebileceksiniz. e-Fatura forum sitesi ne haberimizden ulaşabilirsiniz...

e-Fatura uygulamaları zirvesine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi!

İş dünyasından yoğun katılımın gerçekleştiği “e-Fatura & e-Defter Uygulamaları Zirvesi”,21 Eylül tarihinde, Le Meridien İstanbul Etiler Hotel’de, Bosphorus Conferences tarafından düzenlendi. e-Fatura uygulamaları zirvesine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi..

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Denetlenen binaların yüzde 95'i riskli çıkıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (AFAM) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan yaptığı açıklamada "Üniversitemizdeki laboratuvara gelen binaların yüzde 95'i riskli çıkmıştır" şeklinde konuştu.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor...

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Zemin ve temel uygulama esasları tebliği yürürlüğe girdi!

Zemin Ve Temel Etüdü Uygulama Esasları Ve Rapor Formatına Dair Tebliğ bugünkü 30709 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğin esasları.... 

İAÜ 'Depreme Hazır Mısınız' paneli yarın!

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Depreme Hazır Mısınız?” panelinde Türkiye’nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor..

Hafriyat kamyonları GPS ile izleniyor!

İBB, tarafından 2 Nisan 2018 yılında yürürlüğe giren uygulama ile şehirde hafriyat, moloz ve hazır beton taşıyan kamyonlara araç takip cihazları takıldı ve GPS ile izlenmeye başlandı.

Mersin'de 12.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mersin Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Anamur Özel Eğitim Uygulama Merkezi çevre düzenlemesi ve Mersin Yenişehir'de 2 adet arsayı kat karşılığı ihaleye çıkarıyor.

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

e-Fatura uygulama Haberi

e-Fatura uygulama

Artık sorularınızı e–Fatura Forum Sitesi aracılığıyla sorabilecek; daha önce sorulmuş soruların cevaplarını da görebileceksiniz. 

e-Fatura Forum Sitesine ulaşmak için...