13 / 05 / 2024

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Murat Emir Kunt, Nilgün Kunt ve Nadine Perahya tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Sana Group İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Group İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmadreza E. Savoj, Tanıa Arvın, Yashar E. Savoj ve Arshıa E. Savoj ortaklığında kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  81 bin 882 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç, Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Haberi

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Murat Emir Kunt, Nilgün Kunt ve Nadine Perahya tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu. E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

E-N İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Madalyon Sokak, Güler Apartmanı, Zemin Kat...